Joan Laporta dona la benvinguda als participants de l'Sports Tomorrow Congress (WOM+N) 2021

Joan Laporta dona la benvinguda als participants de l'Sports Tomorrow Congress (WOM+N) 2021

El president del FC Barcelona ha posat l'accent en la dona esportista, que "s'està guanyant a pols, gràcies al seu esforç i la seva perseverança, que el món la miri amb ulls d'admiració"

El president del FC Barcelona, Joan Laporta, ha intervingut en la cloenda de la primera jornada de l'Sports Tomorrow Congress (WOM+N) 2021, el congrés d'innovació esportiva organitzat pel Barça Innovation Hub i que se celebra aquesta setmana a les instal·lacions del Club

Laporta s'ha adreçat a més d'un centenar d'assistents a la carpa on tindran lloc les sessions de networking al final de cada jornada del congrés, i en la qual aquest dilluns s'ha pogut escoltar el missatge de benvinguda del President.

 

En la seva intervenció, Laporta ha posat en valor l'esforç que realitza cada any, i des de fa ja cinc edicions, el Barça Innovation Hub per tal d'organitzar aquest congrés d'innovació esportiva, que s'ha convertit en un referent en el sector. En aquest sentit, ha posat l'accent en l'obligació que té el FC Barcelona de ser pioner i d'estar sempre a l'avantguarda per poder competir amb altres clubs. "Nosaltres ens nodrim econòmicament només del que generem a través de la pròpia indústria de l'esport. No tenim al darrere una gran corporació, ni accionistes, ni aportacions econòmiques més enllà de les que nosaltres som capaços de generar, i això ens obliga a ser imaginatius, innovadors, valents i a anar un pas per davant en moltes de les qüestions que envolten aquesta industria esportiva, que també està evolucionant", ha manifestat.

Laporta ha recordat que el Barça és un club de 122 anys d'història que pertany al seus gairebé 140.000 socis i on les decisions es prenen de manera democràtica i participativa. En aquest context, ha afegit: "Hem d'estar sempre al capdavant i fomentar una cultura d'excel·lència i de col·laboració, que és el que explica que el Barça hagi estat el primer Club en impulsar iniciatives com l'Sports Tomorrow Congress. Només així podrem ajudar a generar nous coneixements i crear productes i serveis innovadors que poden beneficiar els esportistes, els socis, els fans i la societat en general". A més, ha posat en relleu la importància que té per al FC Barcelona retornar a la societat "tot allò que aquesta li ha donat al Club".

En un congrés on la dona és la protagonista, el president del FC Barcelona ha recordat els èxits recents del Barça Femení, que l'any passat va conquistar la seva primera Champions i va aconseguir un triplet històric, alhora que ha advocat per la igualtat de representació en el món de l'esport: "Les dones esportistes s'estan guanyant a pols, gràcies al seu esforç i la seva perseverança, que el món les miri amb ulls d'admiració”. També ha afegit que és de justícia que la industria de l'esport les tracti en condicions d'igualtat. "Per això hem apostat per centrar la mirada d'aquest congrés en la dona esportista", ha conclòs.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut