Escollit el guanyador de l'Allianz Startup Challenge d'innovació en rendiment esportiu

Escollit el guanyador de l'Allianz Startup Challenge d'innovació en rendiment esportiu

Un urinari intel·ligent de l'empresa Kamleon ha estat seleccionat com el millor projecte en la jornada de cloenda del programa del Business de l’Sports Tomorrow Congress (WOM+N) 2021

El disseny d’un urinari intel·ligent que serveix per realitzar anàlisis d'orina immediats, de l’empresa Kamleon, ha estat el guanyador de l’Allianz Startup Challenge, un concurs organitzat pel Barça Innovation Hub i la companyia d’assegurances Allianz que convidava emprenedors individuals i empresaris a presentar idees i projectes destinats a millorar el rendiment dels atletes.  

L’elecció del guanyador ha tingut lloc aquest dilluns en el transcurs de la darrera jornada del programa de Businnes de l'Sports Tomorrow Congress (WOM+N) 2021, en què s’han exposat els sis projectes finalistes d’un concurs que es va posar en marxa el passat 6 d’octubre.

5fae97c1-e44c-4e4d-bc35-24581eca66c6
Els guanyadors de l’Allianz Startup Challenge

El projecte de Kamleon ha resultat guanyador per haver complert amb més satisfacció amb els criteris d’escalabilitat i solidesa, impacte social, grau d’innovació tecnològica i proposta de valor diferencial que establien les bases de concurs. El guanyador ha rebut com a premi un xec per import de 5.000 euros que es destinarà a impulsar i implementar el projecte.

La resta de projectes finalistes han estat un producte per a la seguretat per a ciclistes, un biomarcador que monitoritza la fatiga a través de la suor, una aplicació que aporta, a través d’una fotografia, informació nutricional, un mètode d’entrenament personalitzat, i una plataforma basada en el blockchain per gestionar els traspasos de jugadors en l’àmbit dels e-sports.

Aquesta iniciativa entre el BIHUB i Allianz s’emmarca en l’àmbit de renovació de l’acord de patrocini entre el FC Barcelona i Allianz pel qual la companyia d’assegurances passa a ser, des del mes de juliol passat, Partner Global del Club i que preveu, també, la posada en marxa de diferents projectes en àrees estratègiques del Club, com ara la Fundació, les Barça Academy o el Barça Innovation Hub.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut