Frenkie de Jong, a l’Sports Tomorrow Congress (WOM + N) 2021

Frenkie de Jong, a l’Sports Tomorrow Congress (WOM + N) 2021

El jugador holandès participarà en una de les sessions de sports analytics en el marc del congrés d’innovació en l’esport que organitza el Barça Innovation Hub i que se celebrarà del 8 al 12 de novembre

A dues setmanes per al seu inici, l’Sports Tomorrow Congress (WOM + N) 2021, el congrés d’innovació en el món de l’esport que organitza el Barça Innovation Hub, comença a desvelar un cartell de luxe amb la participació de més de 120 especialistes d’arreu del món que debatran del 8 i el 12 de novembre sobre diferents temàtiques relacionades amb les ciències, la tecnologia i el negoci en el món de l’esport. 

Entre aquests ponents destaca el nom de Frenkie de Jong, el jugador del primer equip del FC Barcelona que ha confirmat la seva participació en una de les sessions que s’integren dins del track -vertical- de sports analytics, especialitat que estudia i desenvolupa l’anàlisi de dades aplicades al món de l’esport. 

L’holandès participarà en aquest panel juntament amb Vosse de Boode, responsable de Sport Science i Data Analytics de AFC Ajax. El format serà una conversa enregistrada entre els dos per comentar i debatre, entre altres qüestions, com els jugadors professionals poden aprofitar la informació provinent de l’anàlisi de dades i de les imatges de vídeo, quina és la millor manera de traslladar aquesta informació als jugadors o fins a quin punt aquestes dades contribueixen a millorar el rendiment dels futbolistes.

El vertical d’Analítics és un dels set programes del Congrés d’aquesta edició. Juntament amb aquesta matèria, l’Sports Tomorrow Congress (WOM+N)2021 inclou un ampli ventall d’especialitats entre les quals figuren les de Medicina i Fisioteràpia, Nutrició i Rendiment, Tecnologia, Negoci, Metodologia (Coach) i Gastrosport, un nou  vertical que s’incorpora al Congrés i que combina la nutrició esportiva amb la gastronomia. 

Totes aquestes conferències tindran com a eix central la dona i el paper que juga en els diferents àmbits de la indústria de l’esport. La denominació oficial del congrés, Sports Tomorrow Congress (WOM + N) 2021, ja és tota una declaració de principis que respon a l’objectiu del simposi de promoure la igualtat de representació i d’oportunitats de la dona en totes les àrees del sector.

El pes de la representació femenina també es posa de manifest entre els professionals que hi participaran. D’aquests més de 120 especialistes de 47 països que hi participen un 55 per cent són dones. Entre les ponents hi trobem noms com el de Milena Bertolini, seleccionadora de l’equip italià de Futbol Femení, Rita Guarino, entrenadora de l’Inter de Milà Femení, i Iraia Iturregi, entrenadora de l’equip femení de l’Athletic de Bilbao, que participaran en el track de Metodologia, o Caroline Graham Hansen, jugadora del primer equip del Barça Femení, Kirsty Elliot Sale, professora de la Universitat de Nottingham, Nicky Keay, endocrinòloga d’Esport i Dansa, i Clara Prats, professora de la Universitat Politècnica de Catalunya, que seran algunes de les ponents del vertical de Medicina i Fisioteràpia.

Aquest any el congrés tindrà un format híbrid i les més de 75 hores de contingut es podran seguir tant presencialment des dels diversos espais habilitats a tal efecte en el recinte del Camp Nou, com de manera virtual a través de la mateixa plataforma online del BIHUB.  

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut