El BIHUB i Allianz llancen l''Allianz Startup Challenge' per impulsar la innovació en el rendiment esportiu

El BIHUB i Allianz llancen l''Allianz Startup Challenge' per impulsar la innovació en el rendiment esportiu

El concurs, dirigit a emprenedors i empreses, premiarà durant l’Sports Tomorrow Congress el millor projecte que aporti solucions per optimitzar el rendiment dels atletes

A mesura que s’avança en camps com els de la genètica, la nutrició i la biomecànica i es desenvolupen tecnologies com la realitat virtual els atletes continuen millorant les seves habilitats i sobrepassant fites que fa dècades eren inimaginables. Per això, la combinació de ciència, tecnologia i esport ha arribat per quedar-se i per ajudar els atletes  a optimitzar el seu rendiment.

En aquest context el Barça Innovation Hub, la plataforma d’innovació i coneixement esportiu del FC Barcelona i la companyia d’assegurances Allianz, patrocinador global del FC Barcelona, s’han unit per llançar l’Allianz Startup Challenge, un concurs que convida emprenedors individuals i empresaris a presentar idees i projectes destinats a millorar el rendiment dels atletes. L’objectiu és identificar aquelles iniciatives que tinguin un impacte real i que incorporin la innovació en les seves propostes per continuar avançant en aquest àmbit.

El concurs està en marxa des de dimecres passat i fins al proper 25 d’octubre els interessats poden presentar les diferents propostes a través del següent enllaç.Un cop finalitzat aquest període, un jurat format per membres dels equips d’Allianz i del Barça Innovation Hub les revisarà i escollirà les sis propostes finalistes. Els seleccionats es citaran per presentar els seus respectius projectes el proper 8 de novembre en el marc de l’Sports Tomorrow Congress  (WOM+N) 2021, el congrés d’innovació en l’esport que organitza el BIHUB i que en l’edició d’enguany tindrà la dona com a protagonista.

Un cop valorades les propostes es donarà a conèixer el guanyador, que rebrà com a premi un xec per import de 5.000 euros destinats a impulsar i implementar el projecte.

Aquesta iniciativa entre el BIHUB i Allianz s’emmarca en l’àmbit de renovació de l’acord de patrocini entre el FC Barcelona i Allianz pel qual la companyia d’assegurances passa a ser des del mes de juliol passat Partner Global del Club i que preveu també  la posada en marxa de diferents projectes en àrees estratègiques del Club com són la Fundació, les Barça Academy o el Barça Innovation Hub.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut