El Barça participarà a la RLCS 2021-22

El Barça participarà a la RLCS 2021-22

El Club continuarà aquesta temporada a la màxima competició europea de Rocket League amb un nou equip

El FC Barcelona, a través de la seva divisió d'eSports, ha signat un dels equips de Rocket League amb més projecció per participar a la propera Rocket League Championship Series 2021-22. L'equip està format per Cristian "CRR" Fernández, Iván "Dorito" Ruiz i Samuel "Zamué" Cortés i entrenat per Brandon "Braan" Porto.


Els nous integrants del club blaugrana representaran el FC Barcelona en totes les competicions oficials de la present temporada després d'aconseguir resultats destacables durant el tercer split de la temporada anterior.


Un top 8 al primer regional i un top 4 al segon, conjuntament amb haver-se classificat per al Major d'aquest split, són les credencials d'un equip molt jove i en creixement amb la incorporació aquesta temporada de Zamué, jugador més experimentat amb una gran trajectòria.


El Club torna a l'escena competitiva de Rocket League, un eSport on el FC Barcelona ha aconseguit dues classificacions pels Mundials de Newark i Dallas a les temporades RLCS 7 i RLCS 9 respectivament.


Bootcamp a Barcelona

Els nous jugadors de Club, conjuntament amb el seu entrenador, van poder conèixer de prop el Club del 17 al 20 de setembre durant el seu viatge a Barcelona. Van visitar les instal·lacions principals com el Camp Nou o el Museu de el Club i van tenir la oportunitat de fer bootcamp per preparar la temporada 2021-22.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut