El Palau Blaugrana acollirà l’Assemblea General del FC Barcelona el diumenge 17 d’octubre

El Palau Blaugrana acollirà l’Assemblea General del FC Barcelona el diumenge 17 d’octubre

Nou punts configuren un ordre del dia en què s’inclouen el tancament econòmic de la temporada passada i el pressupost d’aquest exercici, el finançament de l’Espai Barça i la proposta de reforma dels Estatuts, entre altres

El Palau Blaugrana acollirà el diumenge 17 d’octubre l’Assemblea General Ordinària del FC Barcelona, que té previst començar a les 15 hores en primera convocatòria, i a les 15.30 hores en segona convocatòria. L'Assemblea es podrà seguir en directe a través de Barça TV i a Barça TV+, al web oficial del Club, arreu del món.

En aquesta Assemblea estaran convocats els socis compromissaris que van ser escollits per sorteig el juny del 2020 per un període de dos anys i que, d’aquesta manera, viuran la seva segona convocatòria després d’haver pogut participar a la que es va celebrar el mes de juny passat a la tribuna del Camp Nou.

Un total de 4.457 socis estaran convocats a aquesta Assemblea. A més dels socis compromissaris escollits,  també són membres de l’Assemblea els socis amb més antiguitat que formen el Senat del Club, els components de la Junta Directiva, els expresidents del Club, els membres de les comissions estatutàries i els presidents de les Federacions Territorials de Penyes.

Tal com va acordar la Junta Directiva a la seva reunió del 16 de setembre, en aquesta Assemblea es sotmetran a aprovació dels socis i sòcies el tancament de l’exercici econòmic de la temporada 2020/21, el pressupost per a l’exercici actual, una proposta de finançament per al projecte de l’Espai Barça, l'autorització per transmetre una participació minoritària de Barça Studios a inversors externs i la proposta de reforma dels Estatuts.

Accès dels socis i sòcies a la reforma dels Estatuts

A partir del diumenge 26 de setembre, el contingut de la reforma dels Estatuts estarà accessible per a tots els socis i sòcies al web del Club i també es podrà consultar presencialment amb cita prèvia a l’Oficina d’Atenció al Barcelonista (OAB) de 10 a 14 h (de dilluns a diumenge). De la mateixa manera, la informació relativa a la resta de punts també estarà a disposició dels socis i sòcies al mateix espai i horari, a partir del dia 1 d’octubre.

L’Ordre del Dia de l’Assemblea consta de nou punts que s’iniciaran amb l’informe del president Joan Laporta. 

Ordre del Dia

  1. Informe del President.
  2. Informe i aprovació, si escau, de la liquidació de l'exercici econòmic corresponent a la temporada 2020/2021.
  3. Informe i aprovació, si escau, del pressupost de l'exercici econòmic corresponent a la temporada 2021/2022.
  4. Espai Barça. Aprovació, si escau, de l’obtenció del finançament necessari per a dur a terme l’operació.
  5. Barça Studios. Autorització per a transmetre a un o més inversors una participació minoritària del capital social.
  6. Informe i aprovació, si escau, de la proposta de reforma dels Estatuts.
  7. Informe del Síndic dels Socis i Sòcies.
  8. Propostes de socis d'acord amb el que estableix l'article 20.11 dels Estatuts.
  9. Torn obert d'intervencions.

MÉS INFORMACIÓ DE L'ASSEMBLEA

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut