Audie Norris, nou ambaixador del FC Barcelona

Audie Norris, nou ambaixador del FC Barcelona

L'emblemàtic exjugador de bàsquet del Barça Audie Norris torna al Club com a nou ambaixador del FC Barcelona

L'emblemàtic exjugador de bàsquet del Barça Audie Norris torna al Club com a nou ambaixador del FC Barcelona.

Norris, tres vegades guanyador de la Lliga ACB, ha explicat en les seves primeres declaracions com a ambaixador que tornar al Barça el fa sentir "molt orgullós" per estar de nou a "casa".

"Això vol dir fer tot pel club en diverses categories. Fent coses amb escoles, anant a hospitals, relacions amb les penyes, consultant amb els equips i altres coses. Per al que el club em necessiti, jo soc aquí. Són coses que normalment he fet sempre", ha explicat sobre les seves noves funcions el mític pivot.

Norris va vestir la samarreta blaugrana durant sis temporades, des del curs 1987-1988 al 1992-1993, en què va guanyar tres títols de Lliga ACB, dos de Copa del Rei, un de Lliga Catalana i un altre de l'extinta Copa Príncep d'Astúries.

NorrisiJuntaWeb

"Estic content de ser aquí. Vull donar les gràcies al president Joan Laporta per tenir confiança en mi. De veritat, és un somni fet realitat tornar aquí, a casa meva de sempre", ha finalitzat el nord-americà des de la llotja de Camp Nou, on ha estat acompanyat pel president Joan Laporta i pel directiu responsable de la secció de bàsquet, Josep Cubells.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut