Comunicat del FC Barcelona

Comunicat del FC Barcelona

El FC Barcelona, després d’analitzar l’anunci recent de LaLiga sobre un acord estratègic amb el fons d’inversió internacional CVC, vol exposar aquest posicionament:

El FC Barcelona considera que  l'operació que s'ha fet pública no ha estat suficientment contrastada amb els clubs (propietaris dels drets de TV); que el seu import no és congruent amb els anys de durada i que  queden afectats part dels drets audiovisuals de tots el clubs per als propers 50 anys.

El Club considera inapropiat la signatura d’un contracte de mig segle davant les incerteses que sempre envolten el món del futbol.

Les condicions del contracte del qual parla LaLiga condemnen el futur del FC Barcelona en matèria de drets audiovisuals.

El FC Barcelona vol mostrar la seva sorpresa davant un acord impulsat per LaLiga en què no ha comptat amb el criteri d’equips, com el mateix FC Barcelona, i ni tan sols mostra opcions entre més competidors per poder avaluar els avantatges i desavantatges en un escenari amb molts interrogants com és el postpandèmic.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut