El president Laporta participa en la cerimònia de plantació d’un arbre als turons de Jerusalem

El president Laporta participa en la cerimònia de plantació d’un arbre als turons de Jerusalem

El Club ha estat convidat a prendre part en l’acte de KKL, una organització reconeguda per les Nacions Unides i amb més de 120 anys d’història que lluita contra la desertificació

El president del FC Barcelona, Joan Laporta, ha participat avui en la cerimònia de plantació d’un arbre als turons de Jerusalem, convidat per la fundació Keren Kayemet Lelsrael (KKL), una organització que lluita contra la desertificació per mitjà del repoblament dels boscos a Israel i que treballa en favor de la promoció de la protecció del medi ambient.

Laporta, que aquests dies és al país per participar en la inauguració de l’exposició ‘Barça The Exhibition’ i assistir al Clàssic dels Barça Legends contra el Reial Madrid, ha expressat la seva satisfacció de poder formar part d’una iniciativa com aquesta, alhora que ha agraït  la consideració especial que hi ha a Israel pel Barça.

“KKL ha convidat el FC Barcelona a plantar un arbre. Un gest tan modest és ple de significat perquè ajuda que una terra com aquesta prosperi i tingui una millor qualitat de vida per a les persones que hi viuen. I també a fer un Israel sostenible per a les pròximes generacions”, ha explicat el president blaugrana.

Així mateix, Laporta ha posat de relleu que “nosaltres, com a catalans oberts al món, com un Club obert al món que som, el que sempre hem promogut és la concòrdia, la fraternitat, la igualtat, la llibertat i la pau. I tot això va en la mateixa línia, i estem creant una fraternitat amb un poble que treballa pels seus costums i per tenir persones emprenedores”.

El president del FC Barcelona ha tingut l’oportunitat de prendre part en l’oració amb què s’ha iniciat la cerimònia abans de plantar un xiprer en un dels turons que envolten la ciutat de Jerusalem. D’altra banda, la resta dels integrants de l’expedició blaugrana que acompanyaven el president també han pres part en l’acte amb la plantació d’un garrofer. KKL és una organització reconeguda per les Nacions Unides i amb més de 120 anys d’història que promou accions per a la millora del medi ambient en el món mitjançant la plantació de boscos, entre altres accions.

Laporta ha estat acompanyat en aquesta jornada del vicepresident de KKL, Hernán Felman, a qui ha obsequiat amb una samarreta blaugrana. Felman ha manifestat que “ha estat un honor” i ha expressat el seu desig que Laporta pugui tornar en el futur i tingui l’oportunitat de veure créixer l’arbre que ha plantat avui.

Foto laporta 2

Experiència Barça

El FC Barcelona celebra aquests dies dos esdeveniments assenyalats en el calendari culer per a aquest estiu com són la inauguració de l’exposició ‘Barça The Exhibition’ i el Clàssic entre els Barça Legends i el Reial Madrid Leyendas.

Barça The Exhibition es va inaugurar oficialment el diumenge 18 de juliol i serà obert al públic fins al 31 d’agost al Holon Toto Hall, al sud de Tel Aviv. L’exposició combina un seguit d’experiències interactives amb l’ús de la tecnologia immersiva més avançada perquè el visitant gaudeixi d’un recorregut únic a través de la història blaugrana. Així, al llarg de nou sales els aficionats podran descobrir en una visita audioguiada, que evoca una conversa entre un avi i el seu net, les gestes esportives de l’equip, conèixer el seu estil de joc i viure  en primera persona la il·lusió de ser a peu de camp a l’Estadi, gràcies a un espai envolupant 360º.

D’altra banda, avui a les 19 hores els Barça Legends disputaran el Clàssic contra el Reial Madrid, en el que serà el seu primer partit des que la temporada 2019/20 la pandèmia obligués a interrompre la celebració d’esdeveniments esportius.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut