Venda d'entrades per als partits contra el Nàstic i el Girona

Venda d'entrades per als partits contra el Nàstic i el Girona

L'Estadi Johan Cruyff acollirà els dos amistosos programats per als propers 21 i 24 de juliol, a les 19 hores

Després d’un període de venda exclusiva dirigida als socis, el FC Barcelona ja té oberta per a tots els aficionats a la seva web, la venda d’entrades per als primers partits amistosos de pretemporada, que jugaran els homes de Ronald Koeman a l’Estadi Johan Cruyff el proper dimecres 21 de juliol contra el Gimnàstic de Tarragona i el dissabte 24 de juliol contra el Girona, tots dos a partit de les 19 hores.

Els preus de les entrades estan fixats a partir de 24 €, i tots els socis poden adquirir una localitat per cadascun d’aquests partits amb un 20% de descompte.

El Club estarà pendent fins al dia del partit de les condicions i les normatives sanitàries vigents, per si cal efectuar alguna modificació en les condicions de celebració d’aquests dos partits.

Els dos primers amistosos, a Barça TV+

El primer test per als de Ronald Koeman, doncs, arribarà el dimecres 21 de juliol, contra el Gimnàstic de Tarragona. El dissabte 24 de juliol, també a les 19 hores, el rival serà el Girona. Curiosament, tant el Nàstic com el Girona van ser els primers rivals de l’última pretemporada, la del curs 2020/21.

Tots dos enfrontaments es podran veure en directe arreu del món a través de Barça TV+ i a través de Barça TV tant a Catalunya, mitjançant la TDT, com a la resta d’Espanya, a través de les plataformes televisives de subscripció.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut