L’art urbà inspira la nova col·lecció de moda ‘streetwear’ del Barça

L’art urbà inspira la nova col·lecció de moda ‘streetwear’ del Barça

‘Color Block’ proposa peces versàtils que recullen l’essència del Barça incorporant un toc ‘vintage’, disponibles en exclusiva a les Barça Store i a la plataforma d’e-commerce del Club

El FC Barcelona segueix endavant en la seva aposta per crear propostes de moda streetwear i ara presenta la seva nova col·lecció càpsula Color Block. Una línia de roba innovadora pensada per a ell, per a ella, i també per als més petits, en què s’ha pres com a referència la fusió de formes i colors que inspiren l’art urbà de Brooklyn combinat amb un toc retro, però sense perdre l’essència del Barça.

Els jugadors del primer equip Òscar Mingueza i Ronald Araujo són els ambaixadors d’aquesta nova col·lecció d’aires vintage que recupera elements dels anys 70 i els actualitza per crear una línia de roba versàtil i còmoda, que no limita el seu ús únicament a la pràctica esportiva, sinó que ofereix una opció ideal en qualsevol ocasió o trobada informal, d’estil desenfadat.

En aquesta línia, la nova col·lecció càpsula es compon de diferents propostes de samarreta de màniga curta, així com diferents opcions de dessuadores que van  des d’un  model amb cremallera davantera, fins a una opció amb caputxa i butxaca cangur en la seva part frontal. Així mateix, els joggers són una peça essencial de la proposta, que transmet confort i energia.

Per Color Block s’ha treballat, a més, amb una paleta de colors pastel, declinats de les tonalitats característiques del Barça, com són el blau i el grana, que es combinen amb l'ivori en dessuadores i samarretes. Per als pantalons, en canvi, s’ha optat per aplicar aquestes tonalitats en la seva forma més pura per tal de buscar el contrast.

Així mateix, no podia faltar la referència directa al nom del Club, i en les diferents peces la paraula Barça agafa protagonisme ubicada en la part frontal de samarretes i dessuadores. 

Col·leccions 100% Barça

El FC Barcelona treballa actualment en la creació de col·leccions pròpies de moda streetwear per vestir el dia a dia dels aficionats culers. El Club fa així un pas més en la seva aposta pel retail proposant noves línies de vestir, que complementen les opcions que ofereixen les equipacions oficials i d’entrenament, i que s’adapten a les necessitats del dia a dia.

Juntament amb Color Block, una de les últimes col·leccions càpsula que ha llançat el Club per a aquesta temporada és Tape, inspirada en l’estètica sport anglesa dels anys 90. La col·lecció deu el nom a les característiques bandes tape que van marcar aquell època i que s’incorporen en les diferents peces de la col·lecció, tant en dessuadores com en els pantalons de xandall, on es llueix l’escut del FC Barcelona.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut