Joan Laporta insta a tancar una etapa per revertir la situació i retornar l’alegria al barcelonisme

Joan Laporta insta a tancar una etapa per revertir la situació i retornar l’alegria al barcelonisme

El president vol que el Club “torni a ser estimat i admirat, recuperi el pes que li pertoca com a institució al món de l’esport” i promet un lideratge fort compatible amb les emocions

Joan Laporta va voler parlar sobretot de futur i mostrar-se fort i optimista en el punt de l’ordre del dia corresponent a l’informe del president, que va succeir a les aprovacions dels comptes signats per l’anterior Junta Directiva. Ho va fer, però, després de referir-se a les imatges del vídeo que va repassar la temporada 2019/20 en l’àmbit esportiu i especialment institucional, “uns episodis que, va remarcar el president, “mai no s’haurien d’haver produït”. Amb l’aprovació de la liquidació de la temporada 2019/20 i l’aprovació del pressupost 2020/21, Laporta dona per tancada “una etapa amb massa ombres, amb massa amargor, amb massa fets que no ens han agradat”, per obrir una nova etapa en què “esmerçarem tots els esforços necessaris per revertir la situació, i ho farem perquè som el Barça”.


 
El president va apel·lar al compromís propi, al de la Junta Directiva, executius i treballadors de l’Entitat per assolir aquest objectiu, així com el dels “milers de socis i aficionats” a “posar junts les bases dels propers anys que, amb esforç i molt de treball, volem que siguin esplendorosos”. I va afegir: “Som el Barça i mai ens rendim. Avui, més que mai, hem de mirar l’horitzó amb les màximes dosis d’optimisme i fortalesa”.
 
Laporta va tornar a agrair als socis la confiança dipositada en les darreres eleccions del 7 de març, i segons va assegurar, “entenem i acceptem el soroll de l’entorn”, però que res farà apartar-se la Junta Directiva del seu camí cap al propòsit que el Barça “torni a ser estimat i admirat arreu, perquè torni l’alegria al barcelonisme i perquè tots i totes tornem a tocar la glòria i seguim fent història”. 
 
El president promet “treball” i assegura que “tenim un pla, ens vau fer confiança per aplicar-lo i l’aplicarem, amb discreció i professionalitat”, fugint, va afirmar, de “falses promeses que no podem complir” i de “la lamentació continuada, i encara menys prendrem cap decisió amb esperit de revenja”. “No som així. No ens han educat així. No entenem el Barça així”, va afegir el president.
 
Treballant amb la premissa que “el Barça és un sentiment”, Laporta i la Junta Directiva s’han marcat l’objectiu, a més de recuperar l’alegria, que “el Barça torni a ser un motor d’optimisme i recuperi l’esperit de treball, il·lusió, empenta, solidaritat”, que el Barça “torni a ser estimat, admirat i respectat arreu”, assumint el repte de “recuperar el pes que li pertoca al FC Barcelona com a institució al món de l’esport”. “Per assolir-ho, el Club tindrà un lideratge fort per defensar sempre l’Entitat per damunt de tot. Aquest és el meu compromís. Un lideratge fort que no és incompatible amb les emocions i els sentiments”, va afegir el president Laporta.
 
Per acabar, el president blaugrana va fer una declaració de compromís per continuar sent “un club multiesportiu conegut i reconegut a tot el món, per la nostra història, pels nostres èxits, pels nostres jugadors i jugadores i també pel que representem, i volem continuar-ho sent”. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut