Joan Laporta: “No contemplo ni em plantejo un no de Leo Messi”

Joan Laporta: “No contemplo ni em plantejo un no de Leo Messi”

El president del FC Barcelona s’ha referit a la renovació del crac argentí i a l’actualitat del Club en la presentació del documental ‘Messi, el desè art’

El president del FC Barcelona Joan Laporta s’ha referit aquest dimecres al vespre a la renovació de Leo Messi, coincidint amb la presentació del documental del crac argentí ‘Messi, el desè art’, de TV3: “Les botes de Leo Messi seguiran a la gespa del Camp Nou. Ell vol quedar-se. No contemplo un no. Però no és fàcil. Fem el que podem. No fa falta seduir-lo, ell està decidit a si es donen una sèrie de circumstàncies quedar-se”.

Preguntat per quan es podria anunciar la continuïtat del crac argentí, Joan Laporta ha explicat que “la idea és l’abans possible”. “Va bé però encara no està. El Kun Agüero li diu cada dia: “Firma que jugarem junts”. En l’aspecte econòmic ho ha posat molt fàcil, el fair play financer és un altre camp de batalla”. 

CelebraciCopadelRei2021_1_pic__gpf03591

En relació a l’esmentat fair play financer el president del FC Barcelona ha assegurat que “tenim una ratio de 4-1. Hem de complir les normes, les complirem. Hi haurà més entrades i intercanvis. Sense pagar traspàs. Farem molts intercanvis, encara que tenim una nòmina esportiva molt alta en comparació amb altres clubs”

Finalment, Joan Laporta s’ha referit a la nova equipació presentada aquest dimarts al Camp Nou, recordant que fa referència a les bases del Club: “Està inspirada en l’escut i en tot el que ens converteix en més que un club. Tenim un estil propi. És un estil que ens va ensenyar Johan Cruyff i és el que volem veure al primer equip. És innegociable”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut