El triplet del Femení, a la REVISTA BARÇA digital

El triplet del Femení, a la REVISTA BARÇA digital

Els socis i sòcies ja han rebut per correu electrònic en un Infosocis el nou número de la publicació del Club, dedicada en aquesta edició a l’històric triomf de les futbolistes

Els socis i sòcies del FC Barcelona ja tenen a la seva disposició un nou número de la REVISTA BARÇA, que el Club els envia en format digital a través del butlletí informatiu Infosocis. La revista també està disponible a l’App de Socis i al web del Club i es pot visualitzar a través de qualsevol ordinador o dispositiu portàtil, com una tauleta tàctil (tablet) o un telèfon intel·ligent (smartphone).

Aquesta nova edició, la número 107, dedica la seva portada i el tema central a la consecució del triplet per part de l’equip de futbol femení del Club. Els èxits a la Copa, la Lliga i la Champions serveixen per disseccionar la temporada del conjunt de Lluís Cortés, la seva evolució i en especial el seu estil de joc, purament Barça. Les històries personals de les 23 heroïnes de Göteborg també tenen protagonisme amb un recull d’anècdotes i de records de les trajectòries de les jugadores que mostren el seu vessant més entranyable i la seva capacitat de lluitar per un somni.

El millor club poliesportiu del món

La REVISTA BARÇA dedica també un reportatge a les 43 copes d’Europa que figuren al palmarès del FC Barcelona, una gesta mai vista en un club europeu, que el converteix en el millor club poliesportiu del món. El balanç de la temporada del primer equip, amb la consecució de la Copa del Rei com a única recompensa, és un altre dels temes, així com l’article ‘Messi estratosfèric’, que fa un repàs a les estadístiques ofensives de l’argentí durant aquesta temporada, en què un cop més es corona com a líder indiscutible. Seguint en clau de primer equip, la publicació també dedica espai a la continuïtat de Koeman, l’arribada de Jordi Cruyff i les incorporacions del Kun Agüero, Èric Garcia i Emerson Royal.

Els continguts sobre la resta de seccions professionals els capitalitza l’handbol amb la consecució de la seva desena Champions i un reportatge que recorda el trentè aniversari de la consecució de la primera Copa d’Europa de la secció, amb un equip majoritàriament de la casa que posaria la llavor del ‘Dream Team’ que arribaria uns anys després. Els èxits de la temporada a la Lliga Sacyr Asobal i a la Copa Asobal completen els temes sobre aquesta secció, que donen pas a un article sobre la vuitena Lliga consecutiva que ha aconseguit l’equip d’hoquei patins.

Els resultats dels equips dels esports amateurs, la celebració el dia 20 de juny de l’Assemblea de Socis Compromissaris i l’obertura del nou Barça Cafe a les instal·lacions del Camp Nou són alguns dels altres reportatges que completen l’edició 107 de la revista corporativa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut