Obertura de les altes de soci

Obertura de les altes de soci

La Junta Directiva ha acordat engegar una nova campanya de captació de socis i sòcies amb l’objectiu de fer possible que qualsevol seguidor o seguidora del FC Barcelona pugui assolir aquesta condició

La Junta Directiva ha acordat engegar una nova campanya de captació de socis i sòcies amb l’objectiu de fer possible que qualsevol seguidor o seguidora del FC Barcelona pugui assolir aquesta condició, sense cap mena de restricció. En aquesta nova etapa, la Junta vol donar resposta als anhels de molts i moltes barcelonistes que, fins ara, no podien fer-se socis de l’Entitat a causa dels obstacles que els ho impedien i, alhora, convertir-se en el club amb més sòcies i socis del món.

Fins ara, només podien ser socis o sòcies del FC Barcelona aquelles persones que tinguessin un parentiu de primer o segon grau amb un soci o sòcia; les que, amb anterioritat, ja ho haguessin estat durant dos anys consecutius; les que tinguessin una antiguitat de tres anys com a penyistes, o que tinguessin el carnet de compromís durant aquest mateix període.

Tots aquests requisits s’eliminen en funció dels principis democràtics i d’universalitat. Es tracta de liberalitzar l’entrada de socis i sòcies al Club, fent possible que també ho puguin ser, de manera efectiva, totes aquelles persones que s’estimen el Barça arreu del món. Per això, la Junta Directiva sotmetrà a l’Assemblea de Socis Compromissaris una proposta de modificació dels Estatuts del Club que prevegi l’opció de poder-se donar d’alta com a soci o sòcia de manera digital.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut