El primer equip dona suport a la campanya contra el bullying de la Fundació Barça

El primer equip dona suport a la campanya contra el bullying de la Fundació Barça

Els jugadors lluiran diumenge una samarreta amb el missatge principal de la campanya “Davant el bullying NO CALLIS” per conscienciar sobre aquesta problemàtica

Aquest diumenge 2 de maig, amb motiu de la celebració del dia internacional de la lluita contra el bullying, els jugadors del primer equip donaran suport a la campanya de prevenció i sensibilització sobre el bullying de la Fundació Barça. Abans de començar el partit contra el València CF, els jugadors del Barça sortiran al terreny de joc amb una samarreta de la Fundació on figurarà el lema de la campanya "Davant el bullying no callis". 

La Fundació Barça ha difós aquesta setmana un audiovisual protagonitzat per la capitana del primer equip femení, Vicky Losada, per sensibilitzar sobre aquesta problemàtica i donar a conèixer el seu programa de prevenció per diverses escoles de primària i clubs d'esport formatiu gratuït, que ha comptat fins el moment amb la participació de més de 160.000 infants de tot Catalunya. 

El documental s'emetrà a Barça TV el mateix diumenge dia 2, a les 14:45 i a les 18.15. En aquesta peça audiovisual hi participa la Vicky Losada, capitana del primer equip femení, i diversos especialistes, responsables de centres escolars, tècnics esportius, etc. L'objectiu és sensibilitzar sobre el bullying i ajudar a impulsar la seva prevenció al territori a través dels programes i recursos que la Fundació Barça posa a lliure disposició tant de la comunitat educativa com del món de l'esport.

El documental està centrat en el testimoni de dues víctimes de bullying, la Sandra i l'Albert, que expliquen el que van patir i les seqüeles que pot generar aquesta forma de violència. Per altra banda, també intervenen Juan Calmaestra, doctor en psicologia i educació de la Universitat de Còrdova, així com Silvana Ballbè, directora de l'Escola Roureda.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut