El tennista Andrei Rublev visita el Camp Nou

El tennista Andrei Rublev visita el Camp Nou

El número 7 del món, que va participar al Comte de Godó la setmana passada, ha reconegut que és un gran fan del Barça

El Camp Nou ha rebut una visita molt especial aquest dimarts: Andrei Rublev. El número 7 del món del tennis i número 2 en el rànquing del 2021, s'ha acostat al coliseu blaugrana per conèixer els racons d'un estadi que, tal com reconeix, ja ha visitat sovint coincidint en dies de partit.

Aquest cop, Rublev ha visitat el Camp Nou en un dia sense futbol... però que és quan es poden fer les millors fotos amb tot l'estadi de fons en silenci. El jugador rus ha explicat als mitjans del Club que té contacte amb Gerard Piqué i que segueix totes les finals del Barça, com la darrera que els de Ronald Koeman van guanyar a la Copa del Rei. Durant la seva visita ha estat rebut també pel president Joan Laporta, amb qui ha pogut fotografiar-se.

Cal recordar que Andrei Rublev va participar la setmana passada en el Trofeu Comte de Godó, que té lloc a prop del Camp Nou, a les instal·lacions del RCT Barcelona, en què el tennista rus va arribar als quarts de final. Una setmana abans, Rublev havia arribat a la final del també prestigiós torneig de Montecarlo.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut