El Barça i SHISEIDO MEN s’uneixen per promoure la cura de la pell amb l’ajuda d’Oliver Atom

El Barça i SHISEIDO MEN s’uneixen per promoure la cura de la pell amb l’ajuda d’Oliver Atom

El Club i la firma cosmètica llancen una aplicacio que permet a l’usuari fer una anàlisi virtual de la seva pell i crear una versió manga de la seva imatge a l’estil de la sèrie ‘Campions: Oliver i Benji’

El FC Barcelona i SHISEIDO MEN llancen la nova BARÇA x SHISEIDO FC Manga Player Generator App, amb l’objectiu de promoure la cura de la pell de l’home. Una innovadora iniciativa en què el Barça i la firma cosmètica japonesa, partner del club blaugrana, compten, a més, amb el personatge d’Oliver Atom, protagonista de la mítica sèrie d’animació ‘Campions: Oliver i Benji’.

Així, a través de l’aplicació, els usuaris podran realitzar una anàlisi virtual de l’estat de la seva pell i conèixer quines són les rutines que els poden ajudar en el seu dia a dia, alhora que tindran l’oportunitat de crear una versió manga d’ells mateixos i formar part de l’equip virtual BARÇA x SHISEIDO FC, liderat per Sergi Roberto, jugador del primer equip blaugrana i ambaixador de SHISEIDO MEN, de qui també s’ha creat una versió manga, i Oliver Atom, que va vestir els colors blaugrana en la sèrie creada per Yoichi Takahashi. 

Disponible des d’avui, dimarts 30 de març, fins al proper 29 de juny del 2021, per als dispositius iOS i Android, els usuaris podran realitzar una revisió de la seva pell utilitzant la càmera del seu mòbil i importar la seva imatge per crear la seva pròpia versió manga seguint l’estil visual de la sèrie. L’app estarà disponible en cinc idiomes: anglès, castellà, italià, japonès i xinès.

Captain Tsubasa_ Instructions_Low

La sèrie ‘Campions: Oliver i Benji’  és un fenomen global que ha inspirat i inspira els nens i nenes, i els millors jugadors i apassionats del futbol a tot el món. El seu personatge protagonista, Oliver Atom, compta amb una llarga història amb el FC Barcelona i ara torna a col·laborar amb el club blaugrana. I aquest cop ho fa al costat de Sergi Roberto, a través d’aquesta iniciativa. Tant Oliver Atom com Sergi Roberto representen l’home SHISEIDO MEN, ja que gràcies al seu caràcter positiu i la seva entrega, tenen una influència positiva en els  altres.  Aquesta iniciativa té com a objectiu animar els homes a conèixer els problemes de cura de la pell masculina i promoure la importància de la cura de la pell entre els homes d’una manera divertida i atractiva.

Declaracions de Sergi Roberto, quart capità del FC Barcelona

“Estic molt content de poder liderar el BARÇA x SHISEIDO FC juntament amb Tsubasa Ozora, també conegut com Oliver Atom, que he vist des de petit. Com a futbolista, la preparació física i mental és una part essencial per tenir èxit al terreny de joc, de manera que reservar temps cada dia per a la pròpia cura, ja sigui a través d’una bona rutina de cura de la pell o un descans suficient, juga un paper important per assegurar-me que estic preparat físicament i mentalment per als reptes que ens plantegen".

Declaracions de Yoichi Takahashi, creador de la sèrie ‘Campions: Oliver i Benji’

“Estic molt content de col·laborar amb Sergi Roberto, que ha crescut al Barça i que en aquest projecte és el capità de l’equip juntament amb Oliver Atom. Tots dos tenen en comú haver passat del FC Barcelona B al primer equip, i els seus físics han experimentat un important canvi en aquest procés, per això estic segur que atorguen una gran atenció a la seva cura personal, inclosa la cura de la pell. Espero poder veure molts dels aficionats unir-se a Sergi Roberto i Oliver per formar part de l’equip Barça x SHISEIDO MEN”

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut