El Camp Nou serà un punt de vacunació massiva contra la Covid-19

El Camp Nou serà un punt de vacunació massiva contra la Covid-19

Així ho ha anunciat la Consellera de Salut Alba Vergés en roda de premsa, després de tractar aquest tema amb el president Joan Laporta. L’Estadi s’afegiria als sis grans recintes distribuïts arreu de Catalunya si hi ha prou vacunes per fer una crida massiva a la població

Equips tècnics del FC Barcelona i de la Conselleria de Salut treballaran durant les properes setmanes en un pla per convertir el Camp Nou en un possible espai de vacunació massiva contra la Covid-19, després que el president Joan Laporta i la Consellera de Salut Alba Vergés ho hagin acordat aquest matí. 

L’Estadi s’afegiria així als sis grans punts de vacunació distribuïts arreu de Catalunya (Fira de Barcelona, Fira de Cornellà, Pista de Sabadell, Pavelló 11 de Setembre de Lleida, Palau Firal de Girona i un espai més per concretar al Camp de Tarragona), si hi ha prou dosis per fer una crida massiva a la població.

Segons la Conselleria, l’objectiu és vacunar el 70% de la població en el mínim temps possible, fins arribar a un ritme de 500.000 vacunes setmanals. El gran repte, però, continua sent la disponibilitat de dosis.

El FC Barcelona mostra així la seva total predisposició i el seu màxim compromís amb la societat davant del majúscul repte que suposa vacunar la tota població catalana tan aviat com es pugui.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut