Ampli desplegament de Barça Studios per a les eleccions

Ampli desplegament de Barça Studios per a les eleccions

El centre de producció audiovisual del FC Barcelona s’encarregarà de proveir les imatges de la jornada de diumenge amb un dispositiu sense precedents

Barça Studios produirà aquest diumenge més de 15 h de senyal audiovisual institucional per donar cobertura a tot el que succeeixi durant les eleccions a la Presidència del FC Barcelona. Les especials circumstàncies d’aquesta jornada electoral, amb deslocalització en sis seus on poden votar els socis del Barça i amb les limitacions derivades de les mesures sanitàries per la Covid-19, obliguen a centralitzar la producció audiovisual per tal de proveir d’imatges tots els mitjans de comunicació, a més d’alimentar els canals propis del Club.

Des de les 8:55 h de diumenge i fins a la proclamació del nou president, aproximadament a la mitjanit, un operatiu amb més de 50 professionals i una vintena de càmeres s’encarregarà d’ensenyar tot el que passi a les seus electorals de Barcelona, Girona, Tarragona, Lleida, Andorra i Tortosa. Aquest ampli dispositiu comptarà amb la col·laboració de TV3, que compartirà amb Barça Studios alguns dels seus recursos tècnics, com per exemple un dron que oferirà imatges aèries del Camp Nou o els seus equips a les capitals de província.

Lògicament, les zones de votacions a l’Estadi i al Palau Blaugrana i els espais reservats als candidats a les instal·lacions del Camp Nou absorbeixen el màxim interès i, per tant, és on es concentraran la majoria dels recursos que Barça Studios dedica a aquest operatiu electoral. La mesa on votaran els tres candidats durant el matí de diumenge serà objecte d’un seguiment especial, incloses les seves reaccions, però també hi ha haurà tres equips mòbils, equipats amb dispositius de transmissió en directe, per recollir tot el que passi a la resta de meses electorals i els testimonis dels socis més il·lustres que exerceixin el seu dret al vot. L’altre punt d’atenció important serà l’Auditori 1899, on es centralitzarà tota la informació i dades de la jornada.

Una de les grans novetats d’aquestes eleccions del 2021 serà que per primera vegada l’escrutini i els resultats de les votacions es podran seguir en directe a partir de les 21 h de diumenge, quan es tanquin les seus electorals. D’aquesta manera, l’audiència podrà seguir l’evolució dels resultats en temps real, culminant amb la proclamació del nou president del Club i les seves primeres declaracions.

Atès que en algunes instal·lacions i seus l’accés als mitjans de comunicació estarà molt limitat per les mesures sanitàries, en aquesta ocasió les més de 15 hores de producció audiovisual ininterrumpuda es posaran a disposició de tots els mitjans i cadenes que les vulguin utilitzar, tant en directe de manera continuada com per nodrir els seus programes informatius.

Per la seva banda, els canals oficials del Club -el canal lineal Barça TV (a través de la TDT i de les plataformes digitals espanyoles), el canal de streaming global Barça TV+ i el web- oferiran un programa ininterromput de tota la jornada, amb espais personalitzats des del plató central als estudis de Barça Studios a Sant Just Desvern, i amb dos sets de presentació in situ, a l’Auditori 1899 i a la Barça Store del Camp Nou. Socis, periodistes i experts hi seran convidats per analitzar tot el que vagi passant durant el dia i el desenllaç final. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut