Els socis i sòcies poden modificar la seu electoral en què han de votar presencialment

Els socis i sòcies poden modificar la seu electoral en què han de votar presencialment

Fins al 24 de febrer es poden actualitzar les dades domiciliàries o sol·licitar un canvi de seu de votació

Els 110.290 socis i sòcies que configuren el cens de les eleccions a la Presidència i Junta Directiva del FC Barcelona del proper 7 de març tenen assignada una seu determinada per fer efectiu el seu vot, entre les sis ciutats que acolliran les meses electorals: Barcelona, Girona, Lleida, Tarragona, Tortosa i Andorra. Aquesta seu assignada és la que correspon a l’adreça de residència que consta a la base de dades del Club.

Els socis i sòcies poden consultar la seu que tenen assignada, i també poden actualitzar aquesta adreça o demanar un canvi de seu de votació dins d’un termini que finalitza el 24 de febrer.

Canviar la seu de votació

Si per qualsevol motiu, el soci prefereix votar en una seu diferent a la que li correspon per les dades domiciliàries que consten al Club, el soci també pot sol·licitar fins al 24 de febrer el canvi de seu de vot a través d’un formulari que es troba ubicat a l’apartat ‘On votar?’ de l’espai electoral www.fcbarcelona.cat/eleccions2021.

Els socis que van fer un canvi a una de les seus que ja no existeixen (Mallorca, València, Sevilla i Madrid), la seva nova seu de vot serà la de Barcelona.

Fora de Catalunya, per als socis residents a la resta d'Espanya, la seva nova seu de votació és la de Barcelona.

A més, si el soci o sòcia vol consultar o actualitzar l’adreça, ho pot fer des de l’apartat ‘socis-tràmits online’ del lloc web del Club que està sota registre amb la clau i el codi personal del soci. Entrant a ‘Les meves dades’, es poden modificar les dades de contacte (adreça, número de telèfon i correu electrònic). 

Consulta on es podrà votar a les eleccions del 7 de març.
Consulta on es podrà votar a les eleccions del 7 de març.

Vot per correu, al domicili que s’indiqui a la sol·licitud

En el cas d’aquells socis que hagin optat pel vot per correu, prevaldrà el domicili que s’indiqui en el formulari de sol·licitud per exercir aquesta modalitat de vot, ja sigui via general o domicili, que es pot demanar fins al 9 de febrer. El funcionari de correus lliurarà la documentació a l’adreça que figuri en el full de sol·licitud que hagi rebut el Club, sigui quin sigui el domicili que figuri a la base de dades dels socis del FC Barcelona, un cop acreditada la identitat del soci.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut