Caroline Graham, protagonista d’un nou episodi de ‘Nascudes per jugar’

Caroline Graham, protagonista d’un nou episodi de ‘Nascudes per jugar’

El quart capítol de la sèrie documental produïda per Barça Studios s’estrena aquest dimarts a través de Barça TV+ i ofereix un retrat més personal de les jugadores del Barça Femení

Graham, nascuda a Oslo el 18 de febrer del 1995, és la protagonista de la quarta entrega de la  sèrie on es repassa la seva trajectòria i com es va iniciar en el món del futbol, alhora que descobreix quines són les seves aficions o els seus records d’infantesa.

'Nascudes per jugar', produïda per Barça Studios, s’estrena avui en exclusiva a través de Barça TV+, la plataforma de streaming digital del Club blaugrana i ofereix una conversa oberta i personal amb la jugadora, combinada amb vídeos de la seva infància, la seva trajectòria i entrevistes amb amics i familiars, on expliquen com ha estat la seva vida tant dins com fora del terrenys de joc.

Entre altres anècdotes, Graham assenyala que des de petita li agradava jugar a escacs i el futbol, i li interessaven tant els icebergs com els planetes, per això estava convençuda que seria o bé astronauta o investigadora d’icebergs. L’univers li segueix interessant i és la seva afició fora del futbol, però recorda com va ser el seu pare qui va inculcar a ella i al seu germà la passió per l’esport, en concret el futbol.

Així mateix, recorda els seus inicis al camp amb un equip format per nens als 10 anys i la seva arribada al Lyn Oslo als 15, un equip amb què va guanyar la Copa de Noruega en la categoria sub-16. La davantera també parla de la seva carrera professional i del seu fitxatge pel Barça l’any 2019. De com s’ha adaptat a Barcelona i gaudeix jugant amb les seves companyes i davant de l’afició barcelonista. Així mateix, recorda com un moment especial quan va anar a la Copa del Món del 2019 amb la selecció noruega, després de classificar-se en guanyar el conjunt d’Holanda.

Aquesta quarta entrega de la sèrie segueix les protagonitzades per Jennifer Hermoso, Mapi León i Marta Torrejón, i des d’avui està disponible a la carta en català, castellà i anglès a Barça TV+.

‘Nascudes per jugar’, una sèrie ORIGINALS  

La sèrie documental de les jugadores del Barça Femení s’inclou dins la categoria de continguts anomenats ORIGINALS, disponibles a Barça TV+, que el FC Barcelona va llançar el 3 de juny passat.

La plataforma està disponible a nivell global a través del web i de l’app del Club, i per a tots els dispositius -ordinador, tablet, mòbil i televisió a través de la tecnologia cast-, en tres idiomes, català, castellà i anglès. Els usuaris hi poden trobar més de 1.000 hores de contingut i més de 3.000 vídeos 100% Barça, els quals també es poden gaudir sota demanda.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut