Arrenquen les semifinals del Best Match Ever

Arrenquen les semifinals del Best Match Ever

Aquest dimarts i dimecres té lloc la penúltima ronda del Best Match Ever, la competició on els fans trien el millor partit de la història del Barça. Tu amb quin et quedes?

Ja són aquí les semifinals del 'Best Match Ever', la competició on els fans del Barça trien el millor partit de la història del Club. Entre aquest dimarts i dimecres, per tant, es coneixeran els dos partits que passaran a disputar la gran final d'una competició que va arrencar amb 32 grans partits. Ja només en queden 4. Tu amb quin et quedes?

Semifinal 1: Dos Clàssics brutals

El primer partit finalista sortirà d'una eliminatòria amb dos Clàssics. El 2-6 assolit al Bernabéu a la temporada 2008/09 s'enfronta al 5-0 de la temporada 2010/11. Dues golejades a l'etern rival, amb Josep Guardiola a la banqueta, que difícilment mai oblidarem. Et quedes amb l'exhibició al feu blanc o, en canvi, ets dels que prefereixes la golejada viscuda al Camp Nou? La votació ja està en marxa, no t'adormis...

Semifinal 2: PSG o Reial Madrid?

La segona semifinal, que tindrà lloc aquest dimecres, també és de traca. S'enfronten la remuntada contra el PSG (6-1) als vuitens de final de la temporada 2016/17 i el 2-3 assolit al Santiago Bernabéu setmanes més tard, el 23 d'abril del 2017. Novament, una elecció difícil, ja que a la Champions mai cap altre equip ha aixecat un 4-0 advers i, a Madrid, Leo Messi va deixar per a la història una icònica celebració mostrant la seva samarreta culer al món sencer. 

Grans premis a l'abast

Si ho tens clar, és el teu moment. Vota ara pel millor partit de la història (només has de registrar-se de forma gratuïta) i entra en el sorteig de 10 codis promocionals per a un any de pertinença al Culers Premium Membership. I si ja ets un usuari Premium, llavors optaràs a cinc samarretes del FC Barcelona. Només es permet un vot per eliminatòria, però com més cops es voti a les diferents eliminatòries, més opcions de premi hi haurà.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut