El FC Barcelona llança la seva nova equipació d'entrenament que integra la tecnologia més avançada

El FC Barcelona llança la seva nova equipació d'entrenament que integra la tecnologia més avançada

La línia 'FC Barcelona Vapor Knit' serà utilitzada pel primer equip i pel Barça Femení durant els entrenaments i en les sessions d'escalfament prèvies als partits, i es podrà adquirir a l'e-commerce del Club, així com a les Barça Store i en punts de venda habituals

El FC Barcelona llança la seva nova equipació d'entrenament que incorpora la tecnologia d'última generació Vapor Knit, desenvolupada a partir de tècniques de captura de moviment i escanejats corporals dels futbolistes. Aquesta nova línia, que es presenta sota el nom de ‘FC Barcelona Vapor Knit’, serà la que lluirà tant el primer equip com el Barça Femení en els entrenaments i en les sessions d'escalfament prèvies als partits de competició.
 
La nova col·lecció d'entrenament està disponible a través de l'e-commerce del Club, així com en les Barça Store de Passeig de Gràcia, La Roca Village i l'Aeroport T1, a més d'en punts de venda habituals.

El Barça serà el primer club a incorporar aquesta tecnologia de nova generació a la seva roba d'entrenament desenvolupada per Nike, partner tècnic del FC Barcelona, gràcies al seu estil de joc únic i a la seva metodologia d'entrenament, un dels elements diferenciadors de la institució i que distingeixen a l'entitat blaugrana al voltant del món.
 
La campanya de llançament de la línia ‘FC Barcelona Vapor Knit’ tindrà com a protagonistes a les jugadores del primer equip femení Asisat Oshoala, Alexia Putellas, Patri Guijarro, i Caroline Graham.

Una nova equipació desenvolupada al 100% amb la tecnologia

La innovació ha estat clau en la creació del nou ‘FC Barcelona Vapor Knit’. El seu desenvolupament s'ha basat en informació adquirida mitjançant tècniques de captura de moviment i escanejats corporals de futbolistes professionals, entre d’altres. Amb les dades obtingudes i gràcies als algorismes computacionals, s'ha generat un disseny inspirat en el perfil del cos humà.
 
La combinació de tecnologies digitals i l'anatomia humana ofereix una estètica nova i més atrevida, amb un teixit que presenta variacions en tot el cos i que presta especial atenció a les zones de rendiment més importants per a l'esportista. D'aquesta manera, en aquestes àrees clau, es garanteix una major capacitat d'estirament i de la transpirabilitat, permetent que el rendiment de la peça es combini amb el de l'atleta i l'ajudi a obtenir millors resultats durant l'entrenament: la termoregulació per a fer esport sense distraccions i la flexibilitat per a aconseguir el nivell màxim de velocitat i mobilitat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut