Acte de constitució de la Junta i la Mesa Electoral

Acte de constitució de la Junta i la Mesa Electoral

Cadascun dels òrgans està format per cinc socis del Club que han estat designats per mitjà d’un sorteig davant de notari

Aquest dimarts 22 de desembre han quedat constituïdes oficialment la Junta i la Mesa Electoral del FC Barcelona de cara a les eleccions del 24 de gener, un cop els socis assignats en sorteig han pres possessió del seu càrrec. L’acte, celebrat a l’Auditori 1899, ha estat presidit pel secretari de la Comissió Gestora, Josep Maria Mir, i ha comptat amb la presència del Síndic dels Socis, Joan Manuel Trayter, i del notari Gerardo Conesa.

Junta Electoral

Com a president de la Junta Electoral s’ha escollit el soci Xavier Guixeras, i la resta de membres són Jordi Aranda, Antonio G. Bermúdez, Josep M Balart i Jesús Valdés. Com a secretari de la Junta Electoral exerceix Josep Maria Mir, per la seva condició de secretari de la Comissió Gestora.

La Junta està formada per aquests cinc socis del FC Barcelona, que han acceptat el càrrec després que el dimecres passat se celebrés un sorteig davant de notari al mateix Auditori. A partir d’ara la funció de la Junta Electoral serà la de supervisar i controlar el procés fins al dia de les eleccions, així com conèixer i resoldre les reclamacions que presentin els socis respecte al cens o els llistats electorals, admetre o rebutjar les propostes de candidatura, i proclamar-les.

Consulta el cens electoral

A la reunió, la Junta Electoral ha contrastat amb la seva signatura el cens electoral, que ha estat presentat pel Síndic dels Socis, Joan Manuel Trayter. A partir de demà dimecres 23 de desembre i fins al proper diumenge dia 27, el cens electoral quedarà exposat i a disposició dels socis al web del Club, i els dies 23 i 24 també es podrà consultar presencialment a l’Oficina d’Atenció al Barcelonista (OAB). En aquest termini, els socis podran comprovar la seva presència al cens i fer les reclamacions per omissions o inclusions indegudes o rectificació d’errades.

Mesa Electoral

D’altra banda, aquest dimarts també ha quedat constituïda la Mesa Electoral. Aquest organisme, encarregat de vetllar per les votacions del dia 24 de gener, ha quedat formada pels cinc socis següents: Ricardo Muñoz (president), Marc Venteo (secretari), Ramon Font, Elisa Llorens i Raul Bernal.

La funció de la Mesa Electoral és presidir i controlar l’acte de les votacions amb els objectius de facilitar  l’exercici del dret a vot de tots els socis, i juntament amb la Junta Electoral, publicar el resultat de les eleccions.

El notari Gerardo Conesa ha estat l’encarregat d’aixecar acta de la constitució de la Junta i la Mesa Electoral.

Recollida de les butlletes de suport

Aquest dimecres dia 23 de desembre, a partir de les 10.00 h els aspirants a ser candidats a la presidència del Club passaran per les dependències de l’Oficina d’Atenció al Barcelonista (OAB) a recollir les butlletes de suport que han sol·licitat, i seran ja considerats com a precandidats d’aquestes eleccions.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut