Ansu Fati es fa soci del Barça

Ansu Fati es fa soci del Barça

Carles Tusquets, president de la Comissió Gestora i Ramon Palou, membre de la Comissió de Transparència, han fet entrega del carnet al jugador blaugrana i als membres de la seva família

Ansu Fati demostra dia a dia que el seu compromís amb el Barça va més enllà del terreny de joc i de l’àmbit professional. El lligam emocional del jugador de Bissau amb el Barça és ferm i ha fet una passa més amb la decisió de fer-se soci del Club, junt amb la seva família. Ansu ha rebut el carnet que l’acredita com a soci blaugrana de mans de Carles Tusquets, president de la Comissió Gestora, i de Ramon Palou, membre de la Gestora com a representant de la Comissió de Control, Ètica i Transparència.

Donat que el jugador està convalescent de la seva recent operació en el genoll, Tusquets i Palou s’han desplaçat al domicili de la família Fati per lliurar els carnets de socis a Ansu, els seus pares Bori i Maria de Lurdes i als seus germans Djenabu, Djucu i Miguel.

Ansu Fati, que va complir 18 anys el passat 31 d’octubre, va arribar al Barça al 2012, amb només 10 anys i ha crescut com a futbolista i com a persona a la Masia. El davanter es va incorporar a l’Aleví A i ha anat passant per les diverses categories inferiors del Club fins arribar al primer equip. Ansu sempre s’ha sentit molt identificat amb el Barça i ha mostrat el seu barcelonisme, a l’igual que la resta de la seva família, que també ha volgut compartir aquest compromís.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut