Pedri, protagonista de la sèrie ORÍGENS

Pedri, protagonista de la sèrie ORÍGENS

La quarta entrega de la sèrie documental s’estrena aquest dimecres, 25 de novembre, a Barça TV+, coincidint amb el 18è aniversari del jugador canari

Pedri és el protagonista de la quarta entrega de la sèrie documental ORÍGENS, que s’estrena aquest dimecres, 25 de novembre, a través de Barça TV+ coincidint amb el 18è aniversari del jugador. Un nou capítol que repassa des dels seus inicis fins al seu debut a com a professional i que recull una sèrie d’entrevistes en profunditat i inèdites amb la seva família i diferents figures clau en la seva carrera. 

Produïda per Barça Studios, la sèrie està disponible a la carta en català, castellà i anglès a la plataforma de streaming del Club. Així mateix, es podrà veure properament al canal de televisió lineal del Club, Barça TV, a Catalunya a través de la TDT, i a la resta d’Espanya a les plataformes de subscripció. 

El documental s’obre amb les imatges actuals de Pedri i el seu germà Fer passejant per les piscines naturals de Bajamar (Tenerife), on van transcórrer els seus primers anys d’infància abans de traslladar-se amb tota la família a la localitat veïna de Tegueste, on els seus pares regenten encara una tasca. Aquí, les càmeres son testimonis dels records dels dos germans, mentre que el seu pare, la seva mare i la seva àvia relaten com des de ben petits jugaven amb la pilota, tant dins de casa com a la plaça del poble. 

“No havia nascut i ja era del Barça” destaca Pedri, que explica com el seu avi va ser el fundador de la penya barcelonista a Tegueste, i destaca com l’amor pel club blaugrana és una tradició familiar. 

Al llarg de quasi 40 minuts, el documental també dona la paraula a diferents figures que van jugar un paper clau en l’evolució del jugador. Entre aquestes, els seus primers entrenadors, Iván Jesús Navarro i Rubén Delgado, del CDAFB Tegueste, que relaten com des de ben petit Pedri ja destacava per la seva gran qualitat tant dins com fora del camp. Amb ells coincideixen els tècnics Ayoze Hernández, del Juventud Laguna, on Pedri va arribar el 2015, així com Pepe Mel, entrenador de la UD Las Palmas, que el va fer pujar al primer equip només un any després d’arribar a les categories juvenils i el va fer debutar com a professional el 18 d’agost del 2019, amb tan sols 16 anys. 

També participen en el documental el CEO de la UD Las Palmas, Patricio Viñayo, que recorda el primer cop que va sentir a parlar d’un noi que “tot i no destacar per les seves condicions físiques era diferent”, així  com Roberto Arocha, coordinador de captació del club, que recorda com van ser les converses amb els pares de Pedri per emportar-se’l cap a Las Palmas de Gran Canaria.  Mentre que Miguel Rodríguez Tonono, responsable de formació i captació de l’entitat canària, narra com van ser els seus anys a La Casa Amarilla, on s’allotgen les joves promeses del Club que provenen d’altres illes. 

ORÍGENS, una sèrie original de Barça Studios  

La sèrie ORÍGENS, que ha dedicat els seus anteriors capítols a Arthur, Umtiti i Trincao, està produïda per Barça Studios. La factoria audiovisual del FC Barcelona compta entre els seus projectes amb la sèrie documental Matchday, sobre el primer equip blaugrana durant la temporada 2018/19 i  la pel·lícula El Despertar,  així com una sèrie de ficció inspirada en La Masia  que compta amb Albert Espinosa com a guionista o la producció d’animació Talent Explorers. Aquestes dues últimes en fase de producció. 

Per part seva, ORÍGENS es troba dins la categoria de continguts anomenats ORIGINALS, inclosos en  l’oferta audiovisual dins de la plataforma Barça TV+, que el FC Barcelona va llançar el passat 3 de juny. La plataforma està disponible a nivell global a través del web i de l’app del Club, i per a tots els dispositius – tablet, smartphone i ordinador-. Així mateix,  gràcies a la tecnologia cast, també és possible veure els continguts en un SmartTV o un televisor tradicional a través de dispositius com Chromecast.  

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut