Com afecta la nova aturada per la Covid-19 a les categories inferiors culers?

Com afecta la nova aturada per la Covid-19 a les categories inferiors culers?

A causa de les mesures dictades per la Generalitat, les categories de formació de les seccions del FC Barcelona aturaran les competicions en els pròxims 15 dies

Comença la nova aturada establerta pel Govern de la Generalitat per la crisi de la Covid-19. A causa de les mesures dictades per la Generalitat, les categories de formació de les seccions del FC Barcelona aturaran les competicions en els pròxims 15 dies. A continuació, repassem quines categories queden afectades i quines no.

Totes les competicions que estan sota el paraigua de les Federacions catalanes, no disputaran els partits programats durant les dues pròximes setmanes.

  • En futbol queden aturats els entrenaments i les competicions masculines de Cadets, Infantils, Alevins, Benjamins i Prebenjamins i les femenines de Juvenil - Cadet, Infantil i Alevins.
  • En bàsquet queden aturades les competicions de categoria Júnior, Cadet, Infantil i Mini.
  • En el futbol sala l’equip Cadet, l’Infantil i l’Aleví, aturen els seus partits i en el futbol femení, el Juvenil-Cadet, l’Infantil i els equips alevins tampoc tindran partits.
  • A l’hoquei patins també se suspenen els partits, restant afectats el Barça C, el Júnior i l’Infantil que eren els equips que tenien competició aquest cap de setmana.

Les excepcions

Els equips que juguen categories estatals, regulades per les Federacions espanyoles dels diferents esports, sí que tindran competició al llarg del cap de setmana.

  • El Barça B de futbol rep el diumenge al Prat a l’Estadi Johan Cruyff, a porta tancada, a la tercera jornada de Lliga de Segona Divisió B (18.00 hores).
  • En bàsquet, el Barça B jugarà dissabte a Tarragona. El segon equip del futbol sala té el seu partit ajornat, i el de l’handbol jugarà davant el Teucro, dissabte a les 18.45 h, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. A més a més, l’equip juvenil de futbol sala, que juga la División de Honor de la RFEF, jugarà el seu partit a Manresa.
  • En Hoquei Patins, el Barça B tindrà partit el diumenge a Llars Mundet i el FC Barcelona B Femení jugarà la tercera jornada de la Liga Reto Iberdola (segona categoria estatal) diumenge a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

*Destacar que el partit del Juvenil A podia jugar el partit contra el Mallorca, però a causa del positiu de COVID-19 detectat a la plantilla blaugrana la RFEF ha ajornat el partit. Per la seva part, Juvenil B també podia jugar el seu partit, però a causa dels diversos positius de COVID-19 detectats a la plantilla juvenil blaugrana, la RFEF ha decidit ajornar el partit que s’havia de jugar el dissabte 31 a les 11.30 hores al camp del Cornellà B. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut