Cardoner: “Quan s'aprovin els protocols de Salut, necessitarem 15 dies per preparar la logística del Vot de Censura”

Cardoner: “Quan s'aprovin els protocols de Salut, necessitarem 15 dies per preparar la logística del Vot de Censura”

El vicepresident primer explica a RAC1 que, per qüestions logístiques vinculades al Departament de Salut, és inviable que la votació se celebri el cap de setmana del 31 d’octubre i 1 de novembre

Jordi Cardoner, vicepresident primer del FC Barcelona, ha explicat aquest dijous al matí que el Club necessitarà uns 15 dies per preparar la logística del Vot de Censura, un cop s'aprovin els protocols establers pel Departament de Salut. “Estem mantenint converses des de fa dies amb la Secretaria General de l’Esport, Interior i Sanitat. A la darrera, celebrada ahir dimecres, es va acordar que els protocols que nosaltres vam presentar han d’evolucionar en funció de l’evolució de la pandèmia”, ha detallat al programa ‘El món’ de RAC1.

D’aquesta manera, ha descartat que el Vot de Censura pugui dur-se a terme el cap de setmana del 31 d’octubre i 1 de novembre. “Ens hem tornat a emplaçar per dimarts o dimecres de la setmana que ve per tornar a reunir-nos. A partir del dia que s'aprovin els protocols, necessitem 15 dies per preparar la logística del vot”, ha explicat.

I ha continuat així: “És inviable, per qüestions logístiques vinculades a la decisió de Salut respecte a la confirmació dels protocols, que els dies 31 o 1 se celebrin les votacions. Si el dimarts 27 o dimecres 28 ens confirmen els protocols, parlaríem del 15 o 16 de novembre”.

El vicepresident Cardoner ha insistit en què la proposta del FC Barcelona és celebrar la votació dividida en dos dies, un feiner i un festiu, i ha recordat que en una situació de pandèmia com l’actual ja no són els Estatuts del Club els que fixen les condicions d’una votació o una assemblea, si no que és la pròpia Administració qui les ha de decidir.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut