Ter Stegen: “Lluitarem per tot aquest any

Ter Stegen: “Lluitarem per tot aquest any"

El porter blaugrana, ambaixador global de CUPRA, ha participat en l’acte ‘CUPRA Formentor Start of Production’, on ha rebut el nou Formentor, el primer model 100% de la marca que es produeix a Martorell, i designat cotxe oficial del FC Barcelona

Marc-André Ter Stegen, que es troba recuperant-se de la seva intervenció al genoll dret, ha comentat en un Q&A digital celebrat durant l’acte que per a l’equip l’objectiu no canvia, i com sempre, volen guanyar “tots els partits”. El porter blaugrana ha respost així quan li han preguntat quines són les seves expectatives per a aquesta temporada. “Com sempre, sortim al terreny de joc amb la idea de guanyar tots els partits. Hem tingut alguns canvis i ens hem d’adaptar a la nova situació. Hem de crear un nou feeling dins el nou grup i en això hem de treballar. Però l’objectiu no canvia: volem guanyar. Lluitarem per tot”. 

L’alemany també ha comentat que és clau que l’equip estigui en perfecta forma ja que, a causa de la situació provocada pel coronavirus, hi ha hagut poc temps entre el final de la temporada 2019/20 i l’inici de la 2020/21 i ara tenen una “llarga temporada per endavant”. 

Ter Stegen, que a principis d’aquest any es convertia en ambaixador global de la marca, ha participat en l’acte CUPRA Formentor Start of Production, juntament amb el proper president de SEAT i conseller delegat de CUPRA, Wayne Griffiths, i el pilot de la marca Jordi Gené. Un acte on se li ha fet entrega del nou vehicle, que ja s'ha començat a produir a Martorell i arribarà al carrer la propera setmana en la seva edició de llançament de 310 cavalls, però que tindrà una gama de 7 motoritzacions diferents, incloent versions híbrides endollables. 

El porter ha destacat que per a ell un dels elements més importants a l’hora de decidir-se per un cotxe és la comoditat i el seu interior. Sobre el Formentor, que avui ha pogut conduir per primer cop, ha destacat el seu disseny i el seus detalls, així com l’experiència de conducció. 

CUPRA és des de l’agost del 2019 partner oficial d’Automoció i Mobilitat del club blaugrana,  i en el marc d’aquesta aliança el Formentor, primer model 100% CUPRA, va ser designat aquest estiu cotxe oficial del FC Barcelona.

 

CUPRA_ Ter Stegen & Wayne Griffiths

Una aliança estratègica 

L’aliança estratègica signada entre el FC Barcelona i CUPRA per cinc temporades va més enllà d'un acord de patrocini tradicional i preveu que les dues marques col·laboraran en diferents accions de visibilitat i activacions, així com en el desenvolupament de projectes innovadors orientats a la millora de la mobilitat urbana. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut