Trincão protagonitza el tercer capítol de la sèrie ORÍGENS, un emotiu viatge a través de la seva trajectòria i les seves arrels

Trincão protagonitza el tercer capítol de la sèrie ORÍGENS, un emotiu viatge a través de la seva trajectòria i les seves arrels

El documental s’estrena avui, dilluns 21 de setembre, en exclusiva a Barça TV+, la plataforma de ‘streaming’ digital del Club i estarà disponible a la carta en català, castellà i anglès

El tercer episodi de la sèrie documental ORÍGENS, disponible a la plataforma de streaming del FC Barcelona, BarçaTV+, tindrà com a protagonista absolut el nou davanter portuguès del primer equip Francisco Trincão. Una peça única, que ofereix a l’espectador un viatge als orígens del jugador nascut a Viana do Castelo (Portugal) el 29 de desembre de 1999, i a través de la seva trajectòria humana i professional fins arribar al Barça aquest estiu.

Produïda per Barça Studios, aquesta tercera entrega de la sèrie s’estrena avui a Barça TV+, on estarà disponible sota demanda en català, castellà i anglès. Així mateix, es podrà veure properament al canal de televisió tradicional del Club, Barça TV, a Catalunya a través de la TDT, i a la resta d’Espanya a les plataformes de subscripció. 

El  documental es va gravar aquest estiu en els diferents escenaris de Portugal que han estat claus en la vida de Trincão, com per exemple la seva ciutat natal o Braga, on va jugar en les categories formatives i en el primer equip de l’SC de Braga. Així mateix, l’equip de Barça Studios va tenir l’oportunitat de transcórrer diferents dies en aquestes ciutats per entrevistar tant al jugador i  la seva família,  com a amics, entrenadors i companys, que van relatar diferents experiències lligades a moments importants de la vida del portuguès. Uns testimonis inèdits, que han permès oferir una  visió més íntima i personal del futbolista i de com ha estat la seva evolució en el món del futbol.   

“Des de que tinc memòria tinc una pilota als peus i a partir d’aquí es va iniciar la meva passió”, és una de les frases que pronuncia el propi Trincão en una de les seves declaracions a la càmera  i que posa de manifest el seu amor pel futbol i la seva ambició per aprendre i per jugar al més alt nivell competitiu. Un desig i un somni que confirmen els seus antics entrenadors i el seu entorn, que destaquen la seva qualitat i perseverança. 

Al llarg dels 35 minuts que dura el capítol, el documental també aborda alguns dels moments més complicats de la trajectòria de Trincão com, per exemple, les dificultats que va afrontar per adaptar-se a l’SC Braga en la seva transició del segon al primer equip.  

ORÍGENS, una sèrie original de Barça Studios  

La sèrie ORÍGENS, que en les seves dues primeres entregues va repassar les trajectòries d’Arthur y Umtiti, està produïda per Barça Studios, la factoria audiovisual del FC Barcelona, que entre els seus projectes compta amb la sèrie documental Matchday, sobre el primer equip blaugrana durant la temporada 2018/19 i  la pel·lícula ‘El Despertar’,  així com una sèrie de ficció inspirada en La Masia  que compta amb Albert Espinosa com a guionista o la producció d’animació Talent Explorers. Aquestes dues últimes en fase de producció. 

Per part seva, ORIGINS es troba dins la categoria de continguts anomenats ORIGINALS, inclòs en  l’oferta audiovisual dins de la plataforma Barça TV+, que el FC Barcelona va llançar el passat 3 de juny. La plataforma està disponible a nivell global a través de la web i de l’app del Club, i per a tots els dispositius – tablet, smartphone i ordinador-. Així mateix,  gràcies a la tecnologia ‘cast’, també és possible veure els continguts en un SmartTV o un televisor tradicional a través de dispositius com Chromecast.  

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut