Les eleccions a la presidència, el primer dia de partit a partir del 15 de març

Les eleccions a la presidència, el primer dia de partit a partir del 15 de març

Aquesta decisió implica que la Junta Directiva assumeix la plena responsabilitat en relació al tancament de l’exercici econòmic de la temporada 2020-21

La Junta Directiva del FC Barcelona, reunida avui en sessió ordinària, ha pres els acords següents:

 Convocatòria d’eleccions a la presidència del Club

La Junta Directiva, assumint la seva responsabilitat en la situació esportiva que està vivint el Club, ha acordat que la data de celebració de les properes eleccions a la presidència del Club sigui el primer dia de partit a partir del 15 de març de l’any 2021. La convocatòria formal de les eleccions es produirà a finals del mes de gener del 2021, d’acord amb el que estableix l’article 43.1 dels Estatuts del Club. 

Un cop analitzades totes les opcions, la Junta considera que aquesta és la data més viable per a la celebració d’aquests comicis. La Junta entén que la convocatòria de les eleccions de manera immediata no és viable tenint en compte que el campionat de Lliga començarà el cap de setmana del 12 de setembre, i el marc derivat de la crisi de la Covid-19, tant en l’àmbit econòmic com social. En conseqüència, el Club continuarà implementant el pla de xoc per revertir la situació esportiva i econòmica, basat en canvis profunds en el primer equip, i una redefinició pressupostària per fer front a la nova situació provocada per la Covid-19, abans de finalitzar aquest mandat.

La celebració de les eleccions a partir del 15 de març de l’any vinent, implica que la Junta Directiva assumeix la plena responsabilitat en relació amb el tancament de l’exercici econòmic de la temporada 2020/21.

D’altra banda, la celebració de les eleccions en la primera data disponible dintre del termini fixat per a la convocatòria a causa de la finalització del mandat, d’acord amb el que estableixen els Estatuts de l’Entitat, permetrà un traspàs ordenat a la candidatura guanyadora, que disposarà d’un marge temporal suficient per tal que pugui planificar la nova temporada 2021/22.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut