Konami anuncia l'eFootball PES2021 Edició FC Barcelona

Konami anuncia l'eFootball PES2021 Edició FC Barcelona

Els fans podran accedir a contingut exclusiu del Barça en la nova edició FC Barcelona, així com reviure i recrear moments emblemàtics de la carrera de Lionel Messi amb la modalitat myClub

KONAMI ha presentat avui la nova edició de l’eFootball PES 2021 Edició FC Barcelona, que estarà disponible de manera exclusiva a través de plataformes digitals. La col·laboració amb l’entitat blaugrana inclou, a més, la recreació del Camp Nou amb una qualitat de detalls sense precedents, oferint als fans una experiència de joc i un accés únics a l’Estadi. 

L’eFootball PES 2021 Edició FC Barcelona inclourà elements com l’accés a l’equip complet del Barça en la modalitat de joc myClub, sèries de moments icònics dels jugadors, l’equipació clàssica del Barça i menús de joc customitzats Barça, entre d’altres. Així mateix, els fans podran recrear moments emblemàtics de la trajectòria de diferents jugadors del primer equip del FC Barcelona, entre ells Leo Messi. 

La presentació de l'edició de Club arriba due setmanes després de que Konami anunciés l'última edició de la seva franquícia d'eFootball PES, l'eFootball PES 2021 SEASON UPDATE. Les dues edicions, tant l’Estàndard com la del FC Barcelona, sortiran a la venda el proper 15 de setembre per PlayStation 4, Xbox One i PC (Steam).  KONAMI es va convertir en Global Partner del FC Barcelona el juliol del 2016 i l’any passat ambdues entitats van renovar el seu acord de patrocini. En aquest marc de col·laboració, aquesta mateixa setmana KONAMI i el Barça han anunciat el tràiler teaser del PES 2022, amb Leo Messi com a protagonista.  

Elevant el PES a un nou nivell

KONAMI es troba actualment immers en la creació d’aquesta  nova entrega del títol de futbol per a la nova generació de consoles de joc sota el concepte The Pitch is ours (El camp és nostre). Aquesta nova entrega s’està desenvolupant amb un motor de joc millorat que permetrà oferir grans avenços en les diferents àrees del vídeojoc. Així, els aficionats podran trobar models i  animacions més realistes dels jugadors, una física millorada i gràfics fotorealistes, entre d’altres.  Així mateix, també s’està treballant en l’actualització de les modalitats myClub i Master League.

L’ampli abast del desenvolupament del nou títol per al seu debut en la nova generació de consoles de joc, ha obligat la companyia d’entreteniment digital a limitar el seus esforços en altres àrees de desenvolupament. És per aquest motiu que l’empresa ha pres la decisió que el llançament del PES 2021 sigui una entrega optimitzada en forma d’actualització de temporada. Així mateix, aquest 2020 es commemora el 25è aniversari de la franquícia eFootball PES i per celebrar-ho i agrair a tots els seguidors el seu suport i fidelitat, l’edició d’aquest any es llançarà a un cost especial d’aniversari acompanyat de diferents bonus. La companyia espera poder iniciar les proves de la nova entrega del videojoc per a la nova generació de consoles de joc a mitjans del 2021, amb l’objectiu de poder fer el llançament el mateix any

eFootball PES 2021, un pilar estratègic en la nova divisió d’esports del Barça  

El FC Barcelona va llançar la seva divisió d’eSports fa un any. En el marc d’aquest nou projecte, el Club va apostar per la creació del seu equip d’eFootball PES, com una de les seves peces clau. Format per Saúl The Palma Chávez, Henrique Henrykinho Mesquita i Guilherme Guifera Fonseca, aquest any l’equip va acabar en quarta posició al torneig oficial de KONAI eFootball Pro, competint contra els millors clubs d’Europa. 

Ara, amb motiu de l’anunci del nou eFootball PES 2021, el Barça llança una nova secció a la seva pàgina web, on els fans podran seguir les últimes novetats de KONAMI i l’eFootball PES 2021. En aquesta nova secció també es publicarà contingut sobre els jugadors professionals d’eSports i de les competicions organitzades pel desenvolupador del videojoc. Així mateix, en el futur els  fans també podran comptar amb totes les notícies actualitzades relacionades amb  la nova divisió d’eSports. 

A eSports el Barça també està present en dos jocs més: Rocket League i Hearthstone, que no estan directament relacionats amb l’esport, i on ha assolit grans resultats en les seves respectives competicions. L’equip de Rocket League va jugar a la Copa del Món disputada a Nova Jersey davant de més de 10.000 persones i aquesta última temporada es va situar entre els quatre millors equips d’Europa, mentre que l’equip de Hearthstone va mantenir la seva posició en la més alta competició europea. 

La nova divisió d’eSports del Barça va néixer amb la mateixa ambició que el Club té al camp: convertir-se en un actor rellevant en l’àmbit dels eSports a nivell global en els pròxims anys, construint una secció líder que contribueixi a connectar el Club amb noves audiències, especialment en mercats on el seguiment del futbol està creixent, i alhora portar la marca Barça a països com els Estats Units o la Xina. En el desenvolupament d’aquest projecte, el Club es mantindrà fidel als valors del Barça i només participarà en jocs no violents alineats amb la seva marca i tot el que representa, promovent a més la igualtat de gènere i amb el compromís de contribuir a educar tant al públic com als jugadors.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut