El Barça torna a obrir amb el Jorge, un noi ingressat a Sant Joan de Déu, i el Robot Pol, com a primers visitants del Museu

El Barça torna a obrir amb el Jorge, un noi ingressat a Sant Joan de Déu, i el Robot Pol, com a primers visitants del Museu

Després de tres mesos tancades al públic, les instal·lacions blaugrana a les Corts recuperen l’activitat amb totes les mesures de seguretat i protecció per donar atenció a socis i visitants

El Barça torna a estar obert per donar atenció i servei als seus socis i visitants. Les instal·lacions del recinte de les Corts han recuperat l’activitat i tant el Museu com la Barça Store i les oficines d’atenció al barcelonista (OAB, OAE i OAP) ja estan operatives complint, això sí, totes les mesures de seguretat i prevenció que requereix la nova normalitat després de superar l’emergència sanitària provocada per la pandèmia del coronavirus. Finalment, els primers aficionats han tornat a creuar les portes del recinte blaugrana i ha estat el Jorge, un noi que acaba de complir 18 anys, qui ha tingut el privilegi de ser el primer visitant del Museu en la seva reobertura després de l’aturada de la Covid-19. El Jorge és un pacient ingressat a la Unitat d’Oncologia de l’Hospital Sant Joan de Déu i ha pogut descobrir el Museu de la mà del Robot Pol, acompanyat pel vicepresident de l’Àrea Comercial del Club, Oriol Tomàs; la directora de la Fundació Barça, Mària Vallès; la directora de l’Abidal Foundation, Hayet Abidal, i el director del Museu, Jordi Penas.

La directora de l’Abidal Foundation, Hayet Abidal, ha comentat: “Estem molt contents que un nen ingressat a Sant Joan de Déu, a través del Robot Pol, hagi estat el protagonista d'aquesta reobertura. És un acte simbòlic però que permet que a partir d'avui molts nens i nenes que estan ingressats en hospitals o a les seves cases puguin tornar a viure l'experiència de visitar el Museu del Barça i el Camp Nou. Aquest projecte conjunt de la Fundació Abidal i de la Fundació Barça dona il·lusió a molts nens".

Més a prop del públic local

El Club, a aquestes alçades de la temporada, acull habitualment milers de visitants i turistes que venen a Barcelona, però aquest any les coses són molt diferents a causa de la pandèmia del coronavirus. El Barça vol fomentar que molts barcelonins i residents a Catalunya puguin venir al Camp Nou a descobrir el Museu, i per això ha implementat preus especials més populars, de 10 euros, per als residents a Catalunya. El Club recorda també que els socis tenen l’entrada gratuïta i que del 12 al 30 de juny podran venir amb un acompanyant que també tindrà una entrada de franc. “Aquest és el Museu més visitat de Catalunya i volem apropar-lo als aficionats de la ciutat i de Catalunya, i recordar que els socis poden venir gratis”, destaca Oriol Tomàs, vicepresident de l’Àrea Comercial.

El Robot Pol, al Museu del Club
El Robot Pol, al Museu del Club

La Barça Store també ha reobert, així com les oficines d’atenció de la Seu Social, seguint els protocols de seguretat i higiene ‘Espai net i segur’. “La reobertura del Museu del Barça, de la Botiga del Barça i de l’OAB torna a la normalitat i això ja és una notícia molt positiva. El Barça ha posat totes les mesures necessàries per poder reobrir amb total seguretat. Estem molt satisfets de poder fer aquesta reobertura coincidint amb la tornada del futbol i ho fem amb una oferta molt especial adreçada al nostre públic més local”, ha afegit Oriol Tomàs.

Cal recordar que per poder atendre presencialment socis, penyistes i aficionats tenint en compte la situació que hi ha, i per poder garantir un bon servei, és necessari que els que que vulguin fer alguna tramitació presencial a l’OAB demanin cita prèvia per ser atesos. La cita s’ha de demanar a través del web. Els serveis d’atenció de la Seu Social obriran de dilluns a divendres, i excepcionalment també el dissabte dia 13, de 10 a 13 h, per oferir una atenció presencial.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut