Els acords de la Junta Directiva

Els acords de la Junta Directiva

La Junta Directiva, reunida aquest dijous telemàticament en sessió ordinària, ha tractat sobre les qüestions següents

La Junta Directiva del FC Barcelona, reunida avui telemàticament en sessió ordinària, ha pres els acords següents:

Reestructuració del departament de scouting de l’àrea de futbol

La Junta Directiva ha aprovat la reestructuració del departament de scouting de l’àrea de futbol, fruit de l’anàlisi iniciada al mes de gener passat, amb l’objectiu de millorar-ne l’eficiència. Amb aquesta mesura, el Club pretén reforçar un departament estratègic per a la planificació i el bon funcionament de l’àrea esportiva més important de l’Entitat, en tots els seus nivells, des de les categories de formació fins al primer equip.    

Reobertura del Museu i la Barça Store del Camp Nou coincidint amb el retorn del futbol

En el marc del procés de desconfinament i tornada a la normalitat, la Junta Directiva ha revisat el pla de reobertura del Museu, la Barça Store del Camp Nou i la resta, en els termes i en les condicions fixades per les autoritats sanitàries.

La previsió és reobrir el Museu i la Barça Store del Camp Nou, coincidint amb el retorn del futbol, la setmana del 8 de juny. El Museu posarà a la venda una entrada amb un preu especial de 10 euros destinat al públic local, i mantindrà com és tradicional la gratuïtat per als socis del Club i, extraordinàriament, per a un acompanyant.

La Junta ha estat informada dels treballs d’elaboració i implementació dels protocols per convertir totes les seves instal·lacions i dependències en espais nets i segurs, tant per als esportistes i treballadors de l’Entitat, com per al conjunt dels socis i aficionats que n’hagin de fer ús.

Per aquest motiu, coincidint amb les noves disposicions decretades per a aquesta fase del desconfinament, aquest dilluns ja es va reobrir la botiga ubicada al Passeig de Gràcia de Barcelona.

‘Aquí juguem tots’, iniciativa sòlidària al Camp Nou per la visita de l’Atlètic 

La Junta Directiva ha aprovat la iniciativa ‘Aquí juguem tots’, una acció que es desenvoluparà al Camp Nou en el partit que es disputarà contra l’Atlètic de Madrid, corresponent a la jornada 33 del campionat de Lliga. Consistirà a oferir als socis, penyistes i aficionats de tot el món la possibilitat d’omplir una part de les grades de samarretes oficials del primer equip personalitzades amb els seus noms. D’altra banda, les penyes oficials del Club que ho desitgin hi podran col·locar les seves pancartes distintives.

L’acció preveu que es faci un mosaic amb totes les localitats equipades, i que els participants, a banda de tenir la seva samarreta, també s’enduguin el record de la fotografia de l’Estadi que es farà exclusivament per a aquesta ocasió.

Les 15.000 samarretes que es posaran a la venda a un preu de 65 euros seran un model exclusiu perquè, a banda d’anar personalitzades, portaran una inscripció commemorativa que les farà úniques. Una part dels ingressos obtinguts es destinarà a la Fundació del Club per a la lluita contra les conseqüències socioeconòmiques de la Covid-19 i, més concretament, al programa de la Creu Roja de Catalunya de cistelles bàsiques d’aliments per a les famílies i els infants més vulnerables.

El termini per a l’adquisició d’aquestes samarretes s’obrirà el dia 15 de juny i es podrà dur a terme mitjançant un aplicatiu del web del Club, que permetrà fer-ne la personalització i el pagament alhora. Un cop finalitzat el partit, el Club enviarà les samarretes als domicilis dels compradors.  

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut