La recomanació d'Iniesta: 'L'heroi inesperat', 'La jugada de la meva vida' i 'L'ombra del vent'

La recomanació d'Iniesta: 'L'heroi inesperat', 'La jugada de la meva vida' i 'L'ombra del vent'

L'excapità del FC Barcelona recomana veure el seu documental, disponible ja a Rakuten TV, així com llegir la seva biografia, però també l'aclamada novel·la de Carlos Ruiz Zafón

Andrés Iniesta: L'heroi inesperat

Aquesta és la història d'una persona normal que fa coses extraordinàries. Algú que persegueix i aconsegueix triomfs cuidant els petits detalls perquè aquests són, al final, el que el fan ser un jugador de futbol diferent. Tots coneixem el mag Iniesta de la pilota, el que va conquerir dos triplets amb el Barça i va aixecar la Copa de Campió del Món amb la selecció espanyola. I, per descomptat, coneixem els seus grans moments esportius.

Però, qui hi ha darrere d'aquesta estrella esportiva mundial? A través de testimonis excepcionals com Leo Messi, Neymar Jr, Pep Guardiola, Sergio Ramos, Luis Enrique i una llarga llista de superestrelles, coneixerem l'Iniesta com a company, rival, líder, jugador, marit i pare estimat per tothom. Però, sobretot, sabrem com ha aconseguit tot això des del seu secret: la humilitat.

  • Any: 2020
  • Director: Oriol Bosch
  • Repartiment: Andrés Iniesta, Anna Ortiz
3200x2000-CULERS_AT_HOME-ANEXPECTEDHERO

La jugada de la meva vida

Aquest llibre sincer és el resultat d'una necessitat del mateix Iniesta: la d'explicar-se com a jugador de futbol, però sobretot com a ésser humà. Per aconseguir-ho utilitza la seva pròpia veu i ens explica com va ser la seva infància i adolescència a Fuentealbilla i a la Masia; com va viure els moments més feliços i més tristos de la seva carrera esportiva; i com és la seva vida quotidiana, envoltat de la seva família i dels seus amics. Però La jugada de la meva vida també compta amb els testimonis de tots els que han compartit molts dels grans moments d'Iniesta. Els seus companys al Barça, els seus amics de la infància, els seus companys de la selecció espanyola i els seus entrenadors. La jugada de la meva vida descobreix la persona que s'amaga darrere del mite.

3200x2000-CULERS_AT_HOME-LAJUGADAVIDA

L'ombra del vent

Una matinada del 1945, un noi és acompanyat pel seu pare a un indret misteriós amagat al cor de Ciutat Vella: el Cementiri dels Llibres Oblidats. Allà, Daniel Sempere troba un llibre maleït que canvia el rumb de la seva vida i l'arrossega a un laberint d'intrigues i secrets enterrats a l'ànima fosca de la ciutat. L'ombra del vent és un misteri literari ambientat a la Barcelona de la primera meitat de segle XX, des dels últims esplendors del Modernisme fins a les tenebres de la postguerra.

Unint les tècniques del relat d'intriga i suspens, la novel·la històrica i la comèdia de costums, L'ombra del vent és, sobretot, una tràgica història d'amor que es projecta a través del temps. Amb gran força narrativa, l'autor barreja trames i enigmes a manera de nines russes en un inoblidable relat sobre els secrets del cor i l'embruix dels llibres. La intriga es manté fins a l'última pàgina.

3200x2000-CULERS_AT_HOME-LASOMBRADELVIENTO
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut