Entrenament 'Full Body': Core + Espatlla + Bessons

Entrenament 'Full Body': Core + Espatlla + Bessons

De la col·laboració entre el Barça Innovation Hub i l'Àrea de Rendiment del FC Barcelona neix la primera rutina d'entrenament 'full body' desenvolupada específicament per als fans del Barça i inspirada en els exercicis d'entrenament que duen a terme els nostres jugadors. Estàs preparat per provar-la?

La sessió d'avui combina exercicis dinàmics d'estabilitat de tronc amb l'objectiu de treballar el core i exercicis d'espatlla per completar el bloc de tronc superior. El bloc de tronc inferior està enfocat en enfortir els bessos i exercicis de desplaçament. Per últim, l'entrenament acaba amb un treball metabòlic d'intervals llargs de recuperació curta.

  • BLOC #1 (30'' descans)

2x30seg Superman / 2x30seg Planxa dinàmica / 3x10 Ocell de peu / 3x12 Elevació frontal

  • BLOC #2 (30'' descans)

3x10 Extensió de turmell / 3x12 Elevació de taló assegut / 3x10 Lunge frontal / 3x10 Lunge lateral amb desplaçament

  • BLOC #3 (20'' descans)

2x40seg Canvis de direcció laterals / 2x40seg Burpees amb salt

Per als qui no pugueu esperar al pròxim entrenament, podeu descobrir altres rutines d'entrenament a l'aplicació Nike Training Club:

Consells de nutrició esportiva de Gatorade Sports Science Institute

És important que tinguis en compte la teva nutrició i hidratació abans, durant i després de l'entrenament. Aquests consells de Gatorade Sports Science Institute asseguraran que treguis el màxim profit del teu entrenament a casa.

 

* Aquesta rutina d'entrenament ha estat creada pels preparadors físics del FC Barcelona Daniel Romero, Edgar Enrich, Jacob González i Antonio Gómez Díaz.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut