La recomanació de De Jong: 'El Rei Lleó' i 'Abdelhak Nouri, un somni no complert'

La recomanació de De Jong: 'El Rei Lleó' i 'Abdelhak Nouri, un somni no complert'

El migcampista holandès ens recomana veure la mítica pel·lícula de dibuixos animats, així com llegir la història del seu amic i excompany d'equip, que va patir una aturada cardíaca durant un partit

El Rei Lleó

La sabana africana és l'escenari en el qual tenen lloc les aventures de Simba, un petit lleó que és l'hereu del tron. No obstant això, i després de ser injustament acusat pel malvat Scar de la mort del seu pare, es veu obligat a exiliar-se. Durant el seu exili, farà bons amics i intentarà tornar per recuperar allò que legítimament li correspon.

  • Any: 1994 
  • Director: Rob Minkoff, Roger Allers 
  • Repartiment: Pel·lícula d'animació
3200x2000-CULERS_AT_HOME-LIONKING

Abdelhak Nouri, un somni no complert

Abdelhak Nouri era àmpliament considerat com un dels futbolistes més talentosos de la seva generació. Només era qüestió de temps que pogués créixer definitivament a l'Ajax i també que aconseguís reputació internacional. No obstant això, el 8 de juliol del 2017, la seva vida i la de la seva família van canviar per sempre, quan va patir un col·lapse sobre el terreny de joc vint minuts abans de la fi d'un partit d'exhibició entre l'Ajax i el Werder Bremen a Hippach, Àustria. Poc temps després es va saber que havia tingut una aturada cardíaca amb un dany cerebral greu. La notícia que mai podrà tornar a jugar a futbol va colpejar durament no només els seus éssers estimats, sinó també els aficionats de tot el món.

Aquest llibre, doncs, explica la història d'Abdelhak des de la perspectiva de la seva família i amics. Una història sobre el llarg camí que la família Nouri ha recorregut com a família migrant. Sobre el somni que tenien davant l'innegable talent del seu fill. Una història sobre l'Abdelhak com a futbolista i com a persona, sobre l'accident i les seves conseqüències, sobre el vincle amb l'Ajax, sobre el dolor, l'esperança, la fe i la connexió en temps d'adversitat.

3200x2000-CULERS_AT_HOME-NOURI
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut