Entrenament 'Full Body': Core + Bíceps + Mix tronc inferior

Entrenament 'Full Body': Core + Bíceps + Mix tronc inferior

De la col·laboració entre el Barça Innovation Hub i l'Àrea de Rendiment del FC Barcelona neix la primera rutina d'entrenament 'full body' desenvolupada específicament per als fans del Barça i inspirada en els exercicis d'entrenament que duen a terme els nostres jugadors. Estàs preparat per provar-la?

Nova setmana, nova sessió d'entrenament amb Joe Holder (Nike Master Trainer). Aquesta quarta sessió combina exercicis isomètrics per enfortir el nostre core, exercicis de tronc superior per treballar els bíceps i exercicis de tren inferior d'adductors i coordinació per millorar l'equilibri dinàmic. Per acabar, un treball metabòlic d'intervals llargs.

  • BLOC #1 (30'' descans)

2x30sec Planxa lateral amb elevació de cama / 2x10 Pont lumbar a una cama sobre banc / 3x10 Curl de bíceps altern / 3x12 Curl de bíceps concentrat

  • BLOC #2 (30'' descans)

3x10 Elevació de cama estirada / 3x10 Lunge lateral altern / 3x10 Burpees amb salt / 3x10 Salt lateral a dos peus sobre banc

  • BLOC #3 (30'' descans)

2x40sec Step up altern sobre banc / 2x40sec Mountain climbers

Per als qui no pugueu esperar al pròxim entrenament, podeu descobrir altres rutines d'entrenament a l'aplicació Nike Training Club:

Consells de nutrició esportiva de Gatorade Sports Science Institute

És important que tinguis en compte la teva nutrició i hidratació abans, durant i després de l'entrenament. Aquests consells de Gatorade Sports Science Institute asseguraran que treguis el màxim profit del teu entrenament a casa.

 

* Aquesta rutina d'entrenament ha estat creada pels preparadors físics del FC Barcelona Daniel Romero, Edgar Enrich, Jacob González i Antonio Gómez Díaz.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut