La recomanació de Sergi Roberto: 'Els jocs de la fam', 'Nunca te pares' i les sagues de 'Harry Potter', 'El hòbbit' i 'El Senyor dels Anells'

La recomanació de Sergi Roberto: 'Els jocs de la fam', 'Nunca te pares' i les sagues de 'Harry Potter', 'El hòbbit' i 'El Senyor dels Anells'

El jugador de Reus aposta per veure tres de les sagues cinematogràfiques més importants, a més de llegir la trilogia de Suzanne Collins i la història mai explicada de Nike

Harry Potter i la pedra filosofal

El dia del seu aniversari, Harry Potter descobreix que és fill de dos coneguts bruixots, dels quals ha heretat poders màgics. Ha d'assistir a una famosa escola de màgia i bruixeria, on entaula una conversa amb dos joves que es convertiran en els seus companys d'aventura. Durant el seu primer any a Hogwarts, descobreix que un malèvol i poderós mag anomenat Voldemort va a la recerca d'una pedra filosofal que allarga la vida de qui la té.

  • Any: 2001
  • Director: Chris Columbus
  • Repartiment: Daniel Radcliffe, Rupert Grint, Richard Harris, Emma Watson
mini_3200x2000-CULERS_AT_HOME-BOOKS&MOVIES-harry_potter

El Senyor dels Anells: La comunitat de l'anell

Frodo Bolson és un hòbbit al qual el seu oncle Bilbo el fa portador del poderós Anell Únic, capaç d'atorgar un poder il·limitat als que el tenen, amb la finalitat de destruir-lo. No obstant això, forces malignes molt poderoses volen robar-li.

  • Any: 2001
  • Director: Peter Jackson
  • Repartiment: Elijah Wood, Ian McKellen, Liv Tyler, Viggo Mortensen, Orlando Bloom, Sean Astin, Cate Blanchett
mini_3200x2000-CULERS_AT_HOME-BOOKS&MOVIES-lord_rings

El hòbbit: Un viatge inesperat

Preqüela de la trilogia El Senyor dels Anells, obra de J.R.R. Tolkien. En companyia del mag Gandalf i de tretze nans, el hòbbit Bilbo Bolson emprèn un viatge a través del país dels elfs i els boscos dels trols, des de les masmorres dels orcs fins a la Muntanya Solitària, on el drac Smaug amaga el tresor dels Nans. Finalment, en les profunditats de la Terra, troba l'Anell Únic, un objecte hipnòtic que, posteriorment, serà la causa de batalles sagnants a la Terra Mitjana.

  • Any: 2012
  • Director: Peter Jackson
  • Repartiment: Martin Freeman, Ian McKellen, Richard Armitage, Ken Stott, Graham McTavish, Aidan Turner
mini_3200x2000-CULERS_AT_HOME-BOOKS&MOVIES-HOBBIT

Els jocs de la fam

Un passat de guerres ha deixat els 12 districtes que divideixen Panem sota el poder tirànic del Capitoli.

Sense llibertat i en la pobresa, ningú pot sortir dels límits del seu districte. Només una noia de 16 anys, Katniss Everdeen, gosa desafiar les normes per aconseguir menjar.

Els seus principis es posaran a prova amb "Els Jocs de la Fam", espectacle televisat que el Capitoli organitza per humiliar la població. Cada any, 2 representants de cada districte seran obligats a subsistir en un medi hostil i lluitar a mort entre ells fins que quedi un sol supervivent. Quan la seva germana petita és escollida per participar-hi, Katniss no dubta a ocupar el seu lloc, decidida a demostrar amb la seva actitud ferma i decidida que fins i tot en les situacions més desesperades hi ha lloc per a l'amor i el respecte.

mini_3200x2000-CULERS_AT_HOME-BOOKS&MOVIES-games

Nunca te pares (Shoe Dog)

La història mai explicada darrere de Nike, la marca esportiva més icònica del món, narrada pel seu creador.

Phil Knight, director general de Nike, ens explica per primera vegada l'autèntica història vque hi ha darrere de l'empresa que va fundar el 1962, que avui dia factura més de 30.000 milions de dòlars a l'any, i en la qual el logo ha arribat a ser un símbol global, la icona més reconeguda arreu del món.

Tot va començar amb 50 dòlars i una idea senzilla: importar calçat esportiu econòmic i de gran qualitat des del Japó. Venent aquestes sabatilles d'esport al maleter del seu cotxe va aconseguir facturar 8.000 dòlars durant el primer any. Progressivament, aquest petit negoci va esdevenir una start-up trencadora que va revolucionar el mercat, va crear una marca universal i innovadora i va evolucionar fins a convertir-se en el gegant actual.

En aquestes memòries sinceres i viscerals, Phil Knight relata els nombrosos riscos assumits, els contratemps soferts i els incipients èxits, però sobretot la relació amb els seus primers col·laboradors i empleats, un grup d'inconformistes i lluitadors que van acabar sentint-se com a germans. Junts, animats per la força d'un objectiu comú i una fe profunda en l'esperit de l'esport, van construir una marca que va transformar tots els cànons establerts.

mini_3200x2000-CULERS_AT_HOME-BOOKS&MOVIES-shoe
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut