Entrenament 'Full Body': Core + Esquena + Musculatura isquiotibial

Entrenament 'Full Body': Core + Esquena + Musculatura isquiotibial

De la col·laboració entre el Barça Innovation Hub i l'Àrea de Rendiment del FC Barcelona neix la primera rutina d'entrenament 'full body' desenvolupada específicament per a Barça Fans i inspirada en els exercicis d'entrenament que duen a terme els nostres jugadors. Estàs preparat per provar-la?

La sessió d'entrenament d'aquesta setmana amb Joe Holder, Nike Master Trainer, combina exercicis de core que posaran a prova la nostra estabilitat amb exercicis de tronc superior per enfortir l'esquena i exercicis de tronc inferior enfocats en la musculatura isquiotibial. Per acabar, uns exercicis metabòlics que augmentaran les nostres pulsacions i ens ajudaran a cremar calories i guanyar massa muscular

  • Bloc #1 (30'' descans)

2x30seg Planxa lateral amb rotació / 2x30seg Planxa frontal sobre 3 punts de suport / 3x12 Pull over amb pes / 3x12 Rem a una mà

  • Bloc #2 (30'' descans)

3x12 Excèntric isquiotibial / 3x10 Pes mort a una cama  / 3x12 Burpees sense salt / 3x10 Lunge creuat cap enrere

  • Bloc #3 (30'' descans)

3x30seg Lunge frontal + salt / 3x30seg Jumping jacks

Per als qui no pugueu esperar al pròxim entrenament, podeu descobrir altres rutines d'entrenament a l'aplicació Nike Training Club:

Consells de nutrició esportiva de Gatorade Sports Science Institute

És important que tinguis en compte la teva nutrició i hidratació abans, durant i després de l'entrenament. Aquests consells de Gatorade Sports Science Institute asseguraran que treguis el màxim profit del teu entrenament a casa.

 

* Aquesta rutina d'entrenament ha estat creada pels preparadors físics del FC Barcelona Daniel Romero, Edgar Enrich, Jacob González i Antonio Gómez Díaz.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut