El Barça posa cara als seus herois anònims

El Barça posa cara als seus herois anònims

‘Culers contra COVID-19’ és una acció per agrair i encoratjar a través de les xarxes socials de la Fundació Barça els membres de la família blaugrana que lluiten contra el coronavirus

En aquests dies difícils en què la pandèmia de la COVID-19 obliga la població a confinar-se a casa i a aturar les seves vides, són moltes les persones que lluiten contra els efectes d’aquesta crisi sanitària que posa en risc la salut de les persones i està provocant molts problemes econòmics i emergències socials. Entre ells, molts socis, penyistes, membres de les Barça Academy, dels esports professionals i amateurs, exjugadors, voluntaris de la Fundació i altres col·lectius que formen la gran família blaugrana a casa nostra i a tot el món, i que treballen com a personal sanitari, cuidadors de residències o de gent gran, personal de serveis essencials, conductors d’ambulància que fan tasques de voluntariat social o que participen en alguna de les moltes iniciatives solidàries que han sorgit aquestes setmanes.

El Barça, a través de les xarxes socials de la seva Fundació, vol posar cara a aquests herois anònims que formen part d’una comunitat blaugrana compromesa, solidària i que demostra amb fets els valors amb els quals s’identifica el Club. Per això impulsa l’acció 'Culers contra COVID-19', per donar visibilitat i agrair públicament la seva tasca i encoratjar-los a no defallir en aquesta lluita. Tots ells aporten el seu petit gra de sorra per superar aquesta pandèmia devastadora que està provocant angoixa i patiment, però que també està traient el millor de les persones. Ells són ara els referents de la societat i l’orgull de tots els barcelonistes.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut