Entrenament 'Full Body': Lumbars + Tríceps + Quàdriceps

Entrenament 'Full Body': Lumbars + Tríceps + Quàdriceps

De la col·laboració entre el Barça Innovation Hub i l'Àrea de Rendiment del FC Barcelona neix la primera rutina d'entrenament 'full body' desenvolupada específicament per a Barça Fans i inspirada en els exercicis d'entrenament que duen a terme els nostres jugadors. Estàs preparat per provar-la?

Culers, aquests dies més que mai hem de ser un equip. És vital quedar-se a casa i establir rutines que ens ajudin a estructurar el nostre dia a dia. Seguint l'exemple dels nostres esportistes, quedar-se a casa no ha de ser un impediment per no mantenir-se actiu, sinó tot al contrari. Tant si comptes amb material a casa com si no, establir una rutina d'exercicis t'ajudarà a desconnectar, a elevar el teu rendiment i, sobretot, a sentir-te millor.

Sessió d'entrenament amb Joe Holder, Nike Master Trainer

La sessió d'avui comença amb exercicis isomètrics que busquen enfortir els músculs que protegeixen l'esquena i els genolls. Completarem el bloc de tronc superior amb exercicis de tríceps i continuarem amb exercicis de tren inferior enfocats a enfortir els músculs extensors de genoll i maluc. Per acabar l'entrenament, treball metabòlic amb dos exercicis que ens ajudaran a millorar la nostra capacitat per realitzar els exercicis anteriors.

  • Bloc #1 (30'' descans)

2x30sec Pont lumbar / 2x30sec Superman / 3x12 Extensió de tríceps / 3x12 Fons de tríceps

  •  Bloc #2 (30'' descans)

3x10 Bulgarian squat / 3x10 Squat a una cama amb cadira / 3x10 Step-up + Press militar / 3x10 Lunge amb elevació de genoll

  •  Bloc #3 (30'' descans)

3x30sec Acceleració i desacceleració frontal / 3x30sec Burpees sense salt

Per als qui no pugueu esperar al pròxim entrenament, podeu descobrir altres rutines d'entrenament a l'aplicació Nike Training Club:

Consells de nutrició esportiva de Gatorade Sports Science Institute

És important que tinguis en compte la teva nutrició i hidratació abans, durant i després de l'entrenament. Aquests consells de nutrició i hidratació de Gatorade Sports Science Institute asseguraran que treguis el màxim profit del teu entrenament a casa.

 

* Aquest article ha estat redactat per Daniel Romero, Edgar Enrich, Jacob González i Antonio Gómez Díaz.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut