La recomanació de Braithwaite: 'Origen', 'Coneixes Joe Black?', 'Toy Story 4' i 'The Complete Reader'

La recomanació de Braithwaite: 'Origen', 'Coneixes Joe Black?', 'Toy Story 4' i 'The Complete Reader'

El davanter danès aposta per veure les pel·lícules 'Origen' i 'Coneixes Joe Black?', així com el film familiar 'Toy Story 4', i recomana una lectura espiritual

Origen

Dom Cobb és un lladre amb una estranya habilitat per entrar als somnis de la gent i robar-los els secrets dels seus subconscients. La seva habilitat l'ha tornat molt popular en el món de l'espionatge corporatiu, però ha tingut un gran cost en la gent que estima. Cobb obté l'oportunitat de redimir-se quan rep una tasca impossible: plantar una idea a la ment d'una persona. Si té èxit, serà el crim perfecte, però un enemic s'anticipa als seus moviments.

  • Any: 2010
  • Director: Christopher Nolan
  • Repartiment: Leonardo DiCaprio, Joseph Gordon-Levitt i Ellen Page
mini_3200x2000-CULERS_AT_HOME-BOOKS&MOVIES-inception

Coneixes Joe Black?

William Parrish és un poderós i meticulós magnat, però la seva vida es veu alterada per l'arribada d'un enigmàtic jove anomenat Joe Black que s'enamora de la seva filla. Joe és, en realitat, la personificació de la mort que té una missió per complir.

  • Any: 1998
  • Director: Martin Brest
  • Repartiment: Brad Pitt, Anthony Hopkins i Claire Forlani 
mini_3200x2000-CULERS_AT_HOME-BOOKS&MOVIES-joe_black

Toy Story 4

Woody sempre ha tingut clara quina és la seva tasca en el món i quina és la seva prioritat: tenir cura del seu amo, ja sigui l'Andy o la Bonnie. No obstant això, Woody descobrirà com de gran pot ser el món per a una joguina quan Forky es converteixi en el seu nou company d'habitació. Les joguines s'embarcaran en una aventura de la qual mai no s'oblidaran.

  • Any: 2019
  • Director: Josh Cooley
  • Repartiment: Tom Hanks, Tim Allen, Keanu Reeves i Annie Potts
mini_3200x2000-CULERS_AT_HOME-BOOKS&MOVIES-toy_story

El llibre: 'The Complete Reader'

The Complete Reader inclou els 10 clàssics espirituals de Neville Goddard: 'A les teves ordres', 'Imaginació desperta i la recerca', 'Sentir és el secret', 'Llibertat per a tots', 'Fora d'aquest món', 'Oració', 'L'art de creure', 'Temps de sembra i collita', 'La llei i la promesa', 'El poder de la consciència' i 'La teva fe és la teva fortuna'.

El que David Allen ha aconseguit en aquesta lectura no és només la compilació dels deu clàssics espirituals innovadors de Neville Goddard, sinó la restauració dels textos originals, eliminant qualsevol addició editorial, així com textos estranys injectats per editors entusiastes. Aquestes són les paraules segons el que estava previst per Goddard, pur i sense adulterar.

Si estàs familiaritzat amb aquest gran escriptor místic nord-americà, aquesta serà una mina d'or de saviesa espiritual en un mateix llibre. Si ets nou en els seus escrits, et trobaràs en un viatge espiritual que durarà tota la vida. Llegeix aquest llibre amb el fervor d'una recerca del Sant Grial. Perquè si els teus desitjos són nobles i la cerca és veritable, trobaràs el que busques en aquestes pàgines.

mini_3200x2000-CULERS_AT_HOME-BOOKS&MOVIES-reader
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut