La recomanació de Rakitic: 'Mia i el lleó blanc' i 'La Llei de l'Atracció'

La recomanació de Rakitic: 'Mia i el lleó blanc' i 'La Llei de l'Atracció'

El jugador croat aposta per veure la pel·lícula francesa 'Mia i el lleó blanc', ideal per mirar en família, mentre que recomana llegir 'La Llei de l'Atracció'

La pel·lícula: Mia i el lleó blanc

Una jove que s'ha traslladat amb els seus pares des de Londres a l'Àfrica desenvolupa un vincle sorprenent i especial amb un lleó salvatge. La seva increïble amistat la impulsa a viatjar per la sabana per salvar el seu millor amic.

  • Any: 2018 
  • Director: Gilles de Maistre 
  • Repartiment: Daniah De Villiers, Mélanie Laurent i Langley Kirkwood.
mini_3200x2000-CULERS_AT_HOME-BOOKS&MOVIES-lion

El llibre: La Llei de l'Atracció

Aquest llibre conté els elements més importants dels ensenyaments d'Abraham que han fet mundialment famosos als autors de'Pide y se te dará' . A través de les seves pàgines podrem comprovar que tot el que succeeix a la vida, tant el que desitgem com el que no, ve donat per la llei més poderosa de l'Univers: La llei de l'atracció.

Grans mestres han fet al·lusió ja abans a aquest principi, però mai fins ara s'havia explicat d'una manera tan clar i en termes tan pràctics com en el nou llibre dels aclamats Esther i Jerry Hicks. Mitjançant la lectura de la seva nova obra comprendrem quines són les lleis que governen l'univers i com fer que vagin al nostre favor. El coneixement a què ens dóna accés La Llei de l'Atracció eliminarà la incertesa de la nostra existència. Per fi, entendrem tot el que ens passa a nosaltres i a les persones amb les que convivim dia a dia i podrem aconseguir qualsevol cosa que desitgem.

mini_3200x2000-CULERS_AT_HOME-BOOKS&MOVIES-law
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut