Entrenament 'Full Body': Core + Pectoral + Musculatura isquiotibial

Entrenament 'Full Body': Core + Pectoral + Musculatura isquiotibial

De la col·laboració entre Barça Innovation Hub i l’Àrea de Rendiment del FC Barcelona neix la primera rutina d’entrenament 'full body' desenvolupada específicament per Barça Fans i inspirada en els exercicis d’entrenament que duen a terme els nostres jugadors. Estàs preparat per provar-la?

Culers, aquests dies més que mai hem de ser un equip. És vital quedar-se a casa i establir rutines que ens ajudin a estructurar el nostre dia a dia. Seguint l'exemple dels nostres esportistes, estar a casa no ha de ser un impediment per no estar actiu sinó tot el contrari. Tant si comptes amb material a casa com si no, establir una rutina d'exercicis t'ajudarà a desconnectar, a elevar el teu rendiment i, sobretot, a sentir-te millor.

Sessió d'entrenament amb Joe Holder, Nike Master Trainer

Per començar aquesta sessió posarem el focus en un treball d'estabilitat central bàsic. Continuem treballant el tronc superior amb un parell d'exercicis de pectoral i passem a treballar el tronc inferior amb uns exercicis centrats en la musculatura isquiotibial. Acabem l'entrenament amb treball metabòlic que consistirà en salts i squats, molt senzills i efectius.

  • Bloc #1 (30'' descans)

2x30sec Planxa frontal / 2x30sec Planxa lateral / 3x12 Flexions / 3x12 Flexions declinades   

  • Bloc #2 (30'' descans)

3x10 Pont lumbar / 3x10 Abducció de maluc / 3x10 Propriocepció bipodal / 3x10 Pes mort a una cama

  • Bloc #3 (30'' descans)

3x30sec Squat amb banc / 3x30sec Salt de squad

Per als qui no pugueu esperar el pròxim entrenament, podeu descobrir altres rutines d'entrenament a l'aplicació Nike Training Club:

Consells de nutrició esportiva de Gatorade Sports Science Institute

És important que tinguis en compte la teva nutrició i hidratació abans, durant i després de l'entrenament. Aquests consells de nutrició i hidratació de Gatorade Sports Science Institute asseguraran que treguis el màxim profit del teu entrenament a casa.

 

* Aquest article ha estat redactat per Daniel Romero, Edgar Enrich, Jacob González i Antonio Gómez Díaz.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut