Carta oberta de Bartomeu:

Carta oberta de Bartomeu: "Avui, més que mai, som al costat de la gent"

El president Josep Maria Bartomeu es dirigeix als culers a través d'una carta oberta en què fa arribar un missatge de serenor, de confiança i de responsabilitat davant la situació d'emergència sanitària que estem vivint

Vull adreçar-me a tota la família blaugrana per fer-vos arribar, en nom del Club, un missatge de serenor, de confiança i, sobretot, de responsabilitat davant la situació d’emergència sanitària que estem vivint. El FC Barcelona, com a entitat amb vocació de ser activa, molt més enllà de l’esport, vol també col·laborar en aquesta situació excepcional que ens afecta a tot el món.

És evident que aquesta emergència supera amb escreix el nostre àmbit d’actuació. Tot i així, conscients que només podrem superar aquesta crisi sumant tots els esforços individuals i col·lectius, des del primer moment ens vam posar al servei de les autoritats sanitàries per complir i fer complir totes les indicacions, recomanacions i ordres que ens fessin arribar per combatre el contagi d’aquest virus i pal·liar-ne les afectacions tant com fos possible.

Per això, amb l’objectiu de vetllar per la salut dels nostres socis, penyistes, esportistes i treballadors i treballadores del Club, i de totes les seves famílies, immediatament vam prendre totes les mesures i vam activar tots els protocols necessaris. Es tractava, per damunt de tot, de protegir i preservar la salut de les persones.

Alhora, aquests darrers dies estem en contacte permanent amb els principals organismes de la indústria del futbol i dels altres esports, plantejant els diversos escenaris que es poden produir a partir d’ara, i preveure les mesures que ens ajudin a sortir-ne.

Com a Club, tenim una responsabilitat, i l’estem exercint. En aquest sentit, fem una crida a tota la gent blaugrana: és hora de quedar-nos a casa i de seguir fil per randa totes les indicacions de les autoritats amb un únic objectiu, reduir al màxim el risc de contagi. Llevat de casos molt excepcionals, quedar-nos a casa no és una opció, és una obligació que tenim com a ciutadans i ciutadanes responsables.

I és que ser del Barça vol dir, també, tenir una actitud conscient i solidària amb tota la societat i, sobretot, envers els col·lectius més vulnerables. Aquesta manera de fer i de ser forma part indissociable dels valors que ens fan ser Més que un Club.

Vull enviar tot el nostre suport a les persones que estan patint aquest contagi i les seves conseqüències, i vull transmetre un agraïment explícit als nostres serveis mèdics i a tots els professionals sanitaris de la xarxa assistencial que, posant en risc la seva salut, treballen incansablement per garantir la del conjunt de la ciutadania. Sou els nostres referents, i el vostre exemple ens ha de servir de guia en aquesta lluita contra la malaltia.

Mentrestant, com no pot ser d’una altra manera, estem a la disposició de les autoritats per contribuir en tot el que calgui per superar aquest episodi. Avui més que mai, som al costat de la gent. Som el Barça, i aquest és el nostre compromís.

Josep Maria Bartomeu, president del FC Barcelona

 

Segueix tota l'actualitat de les afectacions del coronavirus al FC Barcelona a través d'aquest enllaç.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut