El FC Barcelona tancarà dissabte les instal·lacions al públic

El FC Barcelona tancarà dissabte les instal·lacions al públic

Aquesta mesura s’aplicarà des d'aquest dissabte, 14 de març, i afecta també la Barça Store Camp Nou, que tancarà les seves portes fins a nova ordre

Davant la situació sanitària i amb l’objectiu de preservar i protegir la salut i la integritat de les persones, i en aquest cas dels empleats i col·laboradors professionals de l’Entitat, el FC Barcelona ha decidit tancar les instal·lacions al públic en general i restringir-ne només l’ús als serveis de funcionament i manteniment mínims i imprescindibles. Aquesta mesura s’aplicarà des d'aquest dissabte, 14 de març, a les 00 h.

Pel que fa a l’activitat de la Seu Social, l’OAB, l’OAE i l’OAP, tancarà el seu servei d’atenció presencial però es mantindrà l’atenció telefònica i per correu electrònic a través dels canals corporatius, 900 1899 00 i www.fcbarcelona.cat. El Club vol continuar oferint informació i atenció als seus socis i aficionats en la mesura del que sigui possible, però respectant i implementant tots els mecanismes de seguretat i controls possibles.

Aquesta decisió també afecta la Barça Store Camp Nou, que tancarà les seves portes fins a nova ordre.

Aquestes mesures són provisionals i subjectes a l’evolució dels esdeveniments, d’acord amb les disposicions dictades per les autoritats governamentals i sanitàries; també, per tant, la temporalitat i intensitat d’aquestes.

Segueix tota l'actualitat de les afectacions del coronavirus a: fcbarcelona.cat/ca/coronavirus

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut