Modificacions de mobilitat a l'entorn del Camp Nou

Modificacions de mobilitat a l'entorn del Camp Nou

Aquests canvis afecten els usuaris de les places dels pàrquings de l’esplanada de Tribuna i Soterrani

Amb motiu de les obres d’urbanització de l’avinguda Joan XXIII, que tenen com a objectiu la renovació de l’espai públic proper a l’Estadi, el Club vol informar a tots els seus socis i aficionats d’una sèrie d’indicacions facilitades per la Guàrdia Urbana per millorar el trànsit i la mobilitat del perímetre exterior del Camp Nou.

Aquestes modificacions afecten exclusivament a aquells vehicles que acostumen a entrar per l’accés 8 per dirigir-se a les places dels pàrquings de l’esplanada de Tribuna i Soterrani.

De cara al proper partit contra la Reial Societat del dissabte 7 de març (18.30 h), es mantindran les modificacions dels accessos als estacionaments de l'Esplanada i Subterrani de Camp Nou, que ja es van efectuar en el partit contra l'Eibar.

 Adjuntem a continuació un plànol il·lustratiu. 

MapaOK

Pàrquings de Tribuna i Soterrani, pels accessos 8D i 14

Pel que fa als accessos, quedarà totalment restringit el trànsit per l’avinguda Joan XXIII des de la Plaça Pius XII. Tots els vehicles seran derivats a l’Avinguda Doctor Marañón o Travessera de les Corts i comptaran amb dos punts d’accés, el 8D i el 14, per dirigir-se a les seves places d’aparcament.

A causa de la reducció de la capacitat de la calçada de l’avinguda Joan XXIII, que comptarà amb un nou traçat viari, i a les normatives de seguretat i evacuació de l’Estadi, poden produir-se certs retards en la sortida dels vehicles i alguns desviaments per millorar la circulació.

En qualsevol cas, el Club demana que se segueixi sempre les indicacions de la Guàrdia Urbana i del personal de mobilitat habilitat per a tals efectes.

Transport públic i antelació d’arribada

Per evitar aglomeracions, es recomana que dins de les possibilitats de cadascú s’utilitzi el transport públic per arribar a l’Estadi, i que aquells que hagin de fer ús de les seves places d’aparcament, anticipin la seva arribada al Camp Nou, tenint en compte que les portes d’accés s’obren una hora i mitja abans de l’inici del partit.

Indicacions i recomanacions

  • El trànsit quedarà restringit per l’avinguda Joan XXIII des de la plaça Pius XII i els vehicles seran derivats a l’avinguda Doctor Marañón o la travessera de les Corts.
  • Entrades pels accessos 8D i 14.
  • Arribar a l’Estadi amb suficient antelació. Les portes s’obren a les 17.00 hores.
  • Utilitzar el transport públic.
  • La sortida pot ser més lenta per la reducció de la calçada de Joan XXIII.
  • Seguir les indicacions de la Guàrdia Urbana i del personal de mobilitat del Club.

L’Àrea Social resta a la disposició dels socis per a qualsevol dubte o aclariment que es pugui necessitar, a través del telèfon gratuït per als socis 900 1899 00 o bé, el correu electrònic oab@fcbarcelona.cat

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut