Mor Kobe Bryant

Mor Kobe Bryant

El cinc vegades campió de l’NBA, un admirador del FC Barcelona, ha mort aquest diumenge en un accident d’helicòpter

Ha mort Kobe Bryant. El jugador nord-americà dels Los Angeles Lakers, guanyador de cinc anells de l’NBA i dos ors olímpics, ha mort aquest diumenge als 41 anys en un accident d’helicòpter. Kobe Bryant tenia una gran relació amb el FC Barcelona, contra qui va disputar dos amistosos i amb qui va coincidir diversos cops tant a Barcelona com a les gires d’estiu del FC Barcelona pels Estats Units.

Partits a Los Ángeles i Barcelona

Els dos amistosos del Barça de bàsquet contra els Lakers de Kobe Bryant es remunten al 2008 i al 2010. El primer enfrontament entre els Los Ángeles Lakers i el FC Barcelona es va produir el 18 d’octubre del 2008 al Staples Center de la ciutat californiana, amb victòria local per 108-104.

Dos anys més tard, el 7 d’octubre del 2010, els Lakers van fer vibrar el Palau Sant Jordi. En aquella ocasió, el Barça va ser el conjunt guanyador, en imposar-se per 92-88.

La darrera trobada, el 2017

Però la relació entre Kobe Bryant i el FC Barcelona va molt més enllà de dos amistosos. El jugador va coincidir amb el Barça a Los Ángeles durant la gira blaugrana pels Estats Units l’any 2006. Mesos més tard, el basquetbolista visitava un entrenament del Barça a la Ciutat Comtal.

Escenes similars es repetirien el 2011, quan Kobe Bryant visitaria l’hotel de concentració de la plantilla del Barça durant la gira culer per terres americanes. Allà, a Washington, participaria també en un amistós solidari d’amics de Mia Hamm.

L’estiu del 2015, poc després del triplet assolit pel conjunt de Luis Enrique, Kobe Bryant tornaria a visitar la plantilla blaugrana durant la gira estiuenca del Barça. Seria la penúltima trobada amb el FC Barcelona. La darrera va ser el setembre del 2017 a Haikou (Xina), quan l’estrella dels Lakers va ser l’encarregada d’anunciar l’acord de Mission Hills amb l’NBA per acollir un museu i una botiga de l’NBA a les seves instal·lacions, aprofitant l’acord entre el Barça i Mission Hills.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut